So Happy

Onder de paraplu van LL地z vindt u ook het label So Happy. Hierbij richt ik mijn speciale aandacht op het coachen van kinderen en jongeren van de huidige generatie. Een boeiend tijdperk waar veel nieuwetijdskinderen zoals de Indigo en Kristal kinderen in ons midden zijn. Zij beschikken over een hoge sensitiviteit en zeer goed ontwikkelde zintuigen. Allen hebben een specifieke taak of levensdoel uitgekozen en de aangeboren talenten om deze te verwezenlijken.

Een nieuwetijdskind heeft vaak uitdagingen op het levenspad. Bijvoorbeeld doordat de omgeving zoals het gezin en de school hun niet begrijpen. Of niet op het hoog gevoelige kind is afgestemd voor wat betreft voeding, hobby痴, ritme, reinheid en regelmaat. Dit kan zich uitten in klachten als adhd, add, autisme verschijnselen, pesten, laag zelfbeeld, slaapstoornissen, eetstoornissen, angsten en fobien.

Kinderen en jongeren vragen een andere wijze van benaderen en dus van coachen. Voor een passend advies en oplossing van deze klachten vanuit de bron, bezoekt u de site www.SoHappy.nl of maakt u een afspraak met Ellen te Brake.
 
LL地z | Demer 42, 5256 EJ Heusden | T: +31(0)6 211 175 00 | E: info@llnz.nl