Nieuwsbrief september 2009     
   
   
Geachte heer/mevrouw,

Een heerlijke zomer vol overvloed laten we langzaam achter ons. Het is nu tijd om te oogsten en een nieuw seizoen te verwelkomen. 

Boordevol energie biedt LL’nz u de volgende activiteiten aan om samen ervaringen te delen, nieuwe inspiratie bij op te doen of ontspannen van te genieten.  
Women at the Military by Twentelife 8 t/m 11 oktober 2009 
Graag wil ik even julie aandacht voor alweer de 39ste editie van de Military Boekelo! 
Ook dit jaar heb ik weer de eer om samen met Helen Wissink en Astrid Achterberg het event Women at the Military by Twentelife te mogen organiseren. Gedurende vier heerlijke herfstdagen laten we wederom onze zintuigen spreken. Het thema ligt dit jaar ligt dicht bij de natuur. We zullen puur genieten van fashion & lifestyle maar ook het Military terrein verkennen. 

Na een heerlijke driegangen lunch, waar natuurlijk weer prachtige kado’s worden verloot, trekken we onze boots aan en gaan we een frisse neus halen. Eerst naar de stallen, waar we een rondleiding van amazone Annemiek Wieken krijgen. Vervolgens stappen we door naar een ander gedeelte van het terrein waar Marieke van Asselt een demonstratie Inzicht door Paarden geeft. 

Nagenietend van deze bijzondere ervaring, lopen we terug naar het paviljoen waar de modellen u de nieuwste herfst- en wintercollecties zullen tonen. Ook dit jaar doen weer toonaangevende modezaken uit Twente en heel Nederland mee. We hebben een heel spectaculaire en swingende afsluiting….Hoe, wie , wat? Klik hier voor uitgebreide informatie of meld je gewoon aan samen met vriendin of collega en kom een heerlijke dag puur genieten! www.military-boekelo.nl
Agenda
Vrijdag 16 september LL’nz Inspiratiecafé & Inzicht door Paarden
Thema: Intuïtief Leiderschap, Rossum. Een unieke kans voor een intense ervaring!
Maximaal 12 deelnemers. Nog slechts 2 plaatsen vrij!
Klik hier voor uitgebreide informatie en deelname.

Wegens succes wordt deze workshop ook aangeboden op woensdag 18 november 2009.
Maximaal 12 deelnemers. Nog 10 plaatsen vrij!
Meld u vast aan via info@llnz.nl

Woensdag 30 september : LL’nz Inspiratiecafé, Zutphen. 
Thema: Energie geeft Synergie.

‘Alles is energie’, wordt vaak gezegd en persoonlijk onderstreep ik dat ook. Maar hoe komt u in die stroom van positieve energie en hoe krijgt u hierin balans? De drijfveren van medewerkers bestaan ook uit energieën die leiden tot bepaald gedrag binnen organisaties. Wat drijft u? Hoe voelt energie? We gaan het hebben over werken met Hart&Vakkracht door sterke talenten te ontwikkelen.
Klik hier voor uitgebreide informatie en deelname.


Vrijdag 23 oktober 2009 interactieve workshop ‘To the Heart of Business’. 
Interactieve dag waarbij u zelf het belang ervaart van uw eigen inbreng tijdens veranderingprocessen. 
Wij inspireren aan de hand van praktijkervaringen en tonen werkbare structuren maar u maakt zelf een direct toepasbaar begin hoe de bouwstenen voor uw organisatie gelegd moeten worden. Tijdens deze dag worden alle elementen kort behandeld die wij hanteren in onze consultancy voor rendabele transformatie van financiële organisaties.
Klik hier voor uitgebreide informatie en deelname.
Kortom, een kleurrijk najaar met voldoende mogelijkheden voor zingeving in zakendoen.

Ik ontmoet u graag!
 

Glimlach & Geniet,
Per 1 sept. as. heb ik een nieuw nummer : +31 (0)6 - 211 175 00. 
Deze is vanaf heden al in gebruik.