Nieuwsbrief juni 2009  
   
Geachte heer/mevrouw,

De regelmatige ontvangers van mijn nieuwsbrief weten dat het deze keer een tijdje op zich heeft laten wachten. De reden hiervoor zit in een aantal onstuimige weken van persoonlijke en daarmee ook zakelijke transformatie. Authenticiteit, innerlijke kracht, openheid, moderne woorden van deze tijd die als missie pronken op mijn site. Makkelijk gezegd maars soms best lastig gedaan. De ervaring liet mij ontdekken dat woorden ontstaan uit gedachten maar pas inhoud krijgen door daden.

Vandaag wil ik u inspireren om een beetje lef te tonen om uw daadwerkelijke doelen te bereiken, ook al moet je daarvoor buiten de gebaande paden lopen. Want we kunnen wel dagenlang hard werken, maar is dat ook echt belangrijk in het leven? De vraag is: Wáarom werkt u in deze branche, heeft u dit bedrijf opgericht of vervult u deze functie? Is het uw passie? Vervult u naast omzetdoelen ook uw levensdoelen? Gaat u voor winstmaximalisatie of levensoptimalisatie.? Het één lijkt met het ander verbonden maar hoeveel inkomen heeft u nodig om Persoonlijke Rijkdom te vergaren? Dat is namelijk waar het om gaat. Daar heb je lef voor nodig. En ook vertrouwen en de moed om door te gaan. Zeker nu het lijkt alsof er donkere wolken aan de horizon staan, en er wellicht ook voor u enkele donderslagen bij heldere hemel zullen vallen. Zoek, zoek, zoek, overal en in elke hoek…maar bovenal in uw eigen hart.
Innerlijke reis
Waarom? Omdat u uniek bent en u met uw passies en talenten waardevol bent, ook voor een ander. Daarom! Ongeveer 7 jaar geleden begon ik aan mijn grootste avontuur aller tijden. De Innerlijke reis. Ontelbaar veel hobbels, valkuilen en hindernissen heb ik genomen, diverse wegen bewandeld, diepe dwaalsporen achter mij gelaten, bijzondere mensen ontmoet om telkens een stapje dichterbij te komen. Niet bij het eindpunt, dat is nog lang niet in-‘zicht’. Wel bij mijn Eigen kracht, mijn persoonlijkheid, principes, passies en talenten, waar ik zoveel plezier aan beleef en energie van krijg als ik ze deel . 
The Easiest Way…
Begin mei had ik een intensieve, leerzame ontmoeting met de Amerikaanse Mabel Katz. Zij vereerde Nederland met een bezoek en was vijf dagen mijn gast. Haar workshop ging over het Hawaiiaanse gedachtegoed Ho’oponopono. Dat staat voor: Wat is het in mij dat dit probleem veroorzaakt? Heeft u zich die vraag wel eens gesteld? Tenslotte bent u er altijd bij als er een probleem op uw pad komt. De kracht van deze Hawaiiaanse mantra zit in de gedachte over Eigen Verantwoordelijkheid, Dankbaarheid en Vergeving. ‘Easy’ leek de week niet te worden voor ons beiden maar onverwacht vormde het toch een heel bijzondere afronding van een intensieve fase in mijn eigen ontwikkelingsproces. Verhelderend was het toen ik in een ogenblik zag dat de zaden van mijn passies en talenten, de gedachten vormen van mijn dromen. Voorzichtig en zorgvuldig had ik ze in een donkere bodem verstopt. Maar eenmaal gevoed met kennis en levenservaring beginnen ze uit te komen, één voor één, elk op zijn eigen tijd, om te gaan bloeien in een kleurig boeket! Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor een ieder om mij heen. Dit inzicht was ineens zo eenvoudig en zo universeel, dat ik het bijgevoegde verhaal heb samengevat in dit pdf bestand en graag met u deel. Zie link onderaan deze nieuwsbrief. 
LL’nz Consultancy
Persoonlijke groei draagt bij aan Zakelijk succes. Mijn vaste credo waar ik zelf het levende voorbeeld van ben. Want hoe kan ik u van dienst zijn als ik niet mijn eigen missie en visie tot in het oneindige nastreef? Met behulp van Dragonfly Planning uit Londen UK is LL’nz getransformeerd en geprofessionaliseerd. Werkwijzen, processen en systemen zijn op dit gedachtegoed gebaseerd en geintegreerd. Momenteel is mijn website verstild, mijn expertise versterkt.

Als Inspirator geef ik mens en organisatie graag inzicht in de kracht van het ondernemen vanuit passies en kerntalenten. Dat doe ik aan de hand van interactieve sessies en workshops. 

Mijn communicatie activiteiten heb ik uitgebreid naar een Consultancy gespecialiseerd in Communicatie. Reden hiervoor ligt in het feit dat ik ontdekte dat organisaties die op een vernieuwende manier willen ondernemen door hun boost aan spirit en drive vaak vergeten eerst een nieuw stevig fundament te leggen. LL’nz Consultancy is gebasseerd op vier bouwstenen waarin strategie, processen, marketing en communicatie gedefinieerd en afgestemd worden. Hierover sta ik u graag uitgebreid te woord in een persoonlijke ontmoeting. Neem vrijblijvend contact op via www.llnz.nl
B-SQ ‘Wees Spiritueel Intelligent ‘
Dankuwel! Want een ieder van u heeft op enige manier aan dit geluksgevoel bijgedragen. Groot of klein gebaar, zomaar? U maakte het waard! Alles is namelijk met alles verbonden. Dat brengt Holistisch denken en leven met zich mee. Door uw kennis en expertise met mij te delen, door samen aan een project te werken, door een hartverwarmende email na een ontmoeting, workshop of event of de bemoedigende schouderklop na de zoveelste tegenslag. Gewoon door de kleine dingen die u deed en die het verschil maken. Iedereen is uniek, ú maakt het voor mij bijzonder! 
Agenda
24 juni 2009 – Inspiratiecafe Zutphen

‘Hoe kleurt u uw dag?’
Wat inspireert u? Als mens, als ondernemer? In de hectiek van alledag en het onbewust verlangen naar meer, zijn we de weg naar het hart soms wel eens kwijt. Dat heeft invloed op u als persoon, maar ook op uw omgeving. En uw bedrijfsvoering. Weet u wat uw passie is (historie van uw bedrijf), waarom het uw passie is (missie) en wat u daarmee kunt betekenen, voor een ander (visie)? Aan de hand van een kleurrijke interactieve middag, vindt u zelf de antwoorden.
Voor meer info en deelname www.llnz.nl
Inspiratie
Mabel Katz ‘The Easiest Way’
Pdf – The Easiest Way
www.mabelkatz.com
B-SQ Nieuwsbrief
De volgende nieuwsbrief verschijnt de laatste week van juni. Na 1 juli is het wettelijk vereist om uw toestemming voor het toezenden van deze nieuwsbrief te vragen. 
Komende nieuwsbrieven zullen een verfrissende, marktconforme inhoud krijgen en daarmee beter voldoen aan mijn missie tot inspireren en florerend transformeren. Actuele onderwerpen, best practises en artikelen over intuïtief leiderschap, authentiek ondernemen, personal branding en eigentijdse marketingtools zullen de content vormen. Natuurlijk zonovergoten van een persoonlijk magentatintje. 

Glimlach & Geniet,