‘In je hart ligt het echte goud’
Edelstenenwijsheid
 
Geachte heer/mevrouw,
  
De kleurige herfst toont zich volop en de frisse winter staat alweer voor de deur. Het einde van dit jaar is in zicht en over een paar weken lopen we van de ene kerstborrel naar de andere. Met z’n allen blikken we dan even terug op de zaken van het afgelopen jaar en kijken we uit naar een nieuw begin. Graag blik ik even met u terug naar vorige week, waarin ik een workshop bijwoonde met het onderwerp ‘Geweldloos Communiceren.’ Een schitterende dag met veel eye-openers. We werden even flink aan de tand gevoeld over ons oordelend vermogen en onze (vaak onbewuste) manier van eisen stellen. ‘Alleen onder je voet ligt de lat precies goed’, werd gesteld en dat raakte mij. Want op welke tree sta je dan? En heb ík de hoogte van de tree bepaald of iemand anders? Uiteindelijk zijn we natuurlijk allemaal zelf verantwoordelijk voor onze keuzes, maar hoe vaak laten we die door anderen of door omstandigheden beïnvloeden? Hoe vaak schuiven we de oorzaak van een ongemakkelijke situatie op een ander af? Een wijze man vertelde mij dat altijd als ík een probleem heb, ikzelf er zeker bij ben! En waarom is onthaasten zo in? Waar ligt de lat voor u?

Na een voorbijgevlogen jaar waarin ik met passie en groot enthousiasme mijn eigen bedrijf heb opgericht, kan ik wel zeggen dat ik veel geleerd heb en op mijn ladder van persoonlijke ontwikkeling en (zakelijk) succes zeker een paar treetjes geklommen ben. Maar ik heb ook ervaren dat het verleidelijk is om de lat te hoog leggen. Zodra ik links en rechts om mij heen keek, was ik al snel geneigd te meten met twee maten, namelijk die van de buurman ofwel collega-ondernemer. Hoe zit dat met u? Natuurlijk is het goed als we weten wat er in de markt speelt, maar laten we niet vergeten dat de focus moet liggen op ons eigen succes. U bent uniek en uw onderneming is opgebouwd uit kennis en kunde van uw eigenheid. Vanaf elke tree kijkt u uit over de horizon. En die is schitterend en oneindig. Zowel zakelijk als persoonlijk bereikt u alles wat u wilt, als u het met eigen hart en ziel doet. Dan ontdek je dat de sky de limit is en zult u af en toe een stapje hoger op uw ladder naar succes zetten.

Heeft u overzicht over uw gaven en talenten? En kijkt u uit op haalbare prognoses? LL’nz heeft haar blik op scherp gesteld en helpt u graag om bewuste en haalbare doelstellingen te vormen voor het nieuwe jaar. Wij bieden volop inspiratie voor al uw vormen van communicatie. Dat doen we door:

• Het vervaardigen van doelgerichte marketing- en communicatieplannen.
Waarbij we ons bewust zijn dat de markt al is veranderd zodra de inkt op het papier nog moet drogen. Kort, krachtig en flexibel dus.

• Dialoogsessies met directie, management en medewerkers.
Waarbij uiteenlopende meningen in dialoog worden gebracht, zonder te vervallen in oeverloos debat of hooglopende discussie. Iedere deelnemer wordt geprikkeld om open en eerlijk hun eigen kennis en ervaringen te delen zodat we samen naar een gedragen inzicht of oplossing kunnen komen omtrent een thema, onderwerp of bedrijfscultuur.

• Het organiseren van evenementen voor relaties en/of management.
Met soms verrassende thema’s als: ‘Hoe kleur jij je dag?’, ‘Op het goede spoor’
en ‘Alle neuzen dezelfde kant op?!’
Natuurlijk passen wij thema en inhoud graag aan op uw wensen.

• Het schrijven van heldere teksten voor uw internetsite.
Zodat de boodschap echt overkomt en de lezer overgaat tot actie.

• Het schrijven van plaatsbare persberichten, treffende (jubileum of afscheid) speeches, uitnodigingen en correcte brieven.

Kortom,
LL’nz passie en talenten dragen graag een steentje bij aan het halen van uw (persoonlijke) doelstellingen. Mijn focus, is uw succes! www.llnz.nl

LL’nz verwelkomt de volgende nieuwe klanten

Vezelfit Voedingsvezels.
Het belang van voldoende voedingsvezels in de juiste combinatie was vooralsnog onderkend. Vezelfit biedt 7 mixen van natuurlijke voedingsvezels die welvaartsziekten als hoge bloeddruk, moeilijke stoelgang, hoge cholesterol, diabetes en overgewicht helpen voorkomen. LL’nz verzorgt alle marketing- en communicatie-uitingen voor deze enige aanbieder van een unieke combinatie voedingsvezels. www.voedingsvezels.net

Boon en Pijlman Milieu B.V.
Boon en Pijlman Milieu is verwerker van verontreinigde grond en leverancier van secundaire bouwstoffen. Dankzij een uitstekend netwerk, zijn zij in staat een passende oplossing te vinden voor al uw (verontreinigde) grond-problemen. Voor het vervaardigen van diverse communicatieve uitingen wisten zij de weg naar LL’nz te vinden. www.boonenpijlman.nl

Dirksen B.V.
Dirksen stelt zich ten doel om voor een ieder een hygiënisch en schone werk-, leef- en woonomgeving te creëren. Dat doen zij door een uitgebalanceerd assortiment en een afgestemd pakket producten, diensten en services waaronder kennisoverdracht en vaardigheden. LL’nz was zeer vereerd om tijdens hun groot opgezette en zeer druk bezochte klantendag, de modeshows voor bedrijfskleding te mogen verzorgen.
www.dirksenbv.nl

ERMA Sportproducten
ERMA Sport Producten is één van de grootste producenten en leveranciers van sportproducten in Nederland. Zij leveren producten aan amateur-, maar ook aan vele professionele sportorganisaties. In eigen werkplaats ontwikkelen en produceren zij onder andere, doelen en dug-outs voor diverse sporten. Na het leveren van nieuwe goals en dugouts voor de Euro Hockey League, heeft LL’nz dit goede nieuws in een mooi jasje verpakt zodat het na vele potentiële klanten gezonden kan worden.
www.ermasport.nl

Op de agenda…
Business Meeting Twente, 20 en 21 november a.s.
Hét business-to-business-event voor ondernemers, managers en bestuurders die gevestigd zijn en/of zich richten op de regio Twente, Oost-Gelderland en de Euregio.
Neem ook een kijkje op het Heraclesplein en win de Heracles – BMT Bokaal!
Kijk voor gratis toegangskaarten en het programma op www.businessmeeting-twente.nl

Meet en Greet Almelo, 29 november a.s.
Donderdag 29 november a.s. gaan we met een aantal bekende en onbekende Almelose ondernemers er op uit om Almelo eens op een gezellige, ontspannen, culinaire manier te leren kennen. Gaat u mee? Klik hier voor het programma en aanmelding.

Inspiratie
Workshop 'Kleurbeleving'
Bloemen en kleuren bepalen voor een groot deel onze gemoedstoestand gedurende de dag. De Bloemenschuur is een speciaalzaak in bloemen, planten en hydrocultuur en verzorgt met fleur uw zakelijke boeketten op kantoor, voor een relatie of collega. Indien u voor 1 januari 2008 een bloemenabonnement neemt, maakt u kans op een kleurrijke workshop verzorgd door LL'nz. Klik hier voor meer informatie.

Boek Geweldloze Communicatie, Marshall B. Rosenberg.
Een bijzonder boek over de manier waarop wij vaak beschuldigend communiceren. Ontwapenend en doeltreffend met heldere handvatten om het beter te doen.

Graag bedank ik een ieder die dit jaar het vertrouwen in mij heeft gesteld om samen te werken aan inspirerende projecten en opdrachten. Ik wens u warme en sfeervolle winterweken toe.

Glimlach & Geniet,