14 februari 2008   
Een Hart van Goud.
 
Geachte heer/mevrouw,
  
Vandaag, op Valentijnsdag, schenken we massaal aandacht aan onze geheime liefde. We sturen een kaartje, bloemen of durven eindelijk de stap te nemen om onze gedachten om te zetten in woorden en daden. Eigenlijk is het best spannend, zo’n geheime liefde. Een verlangen wat helemaal alleen van jou is en waar je ongeremd over kunt dromen. Stel je voor dat….

Zo’n verlangen of levenswens hoeft niet naar een persoon te zijn. Dat kan ook iets heel tastbaars zijn, iets dat je altijd al wilde. Een tweede huis in Italië bijvoorbeeld, of een heel ander beroep, meer tijd met het gezin of het schrijven van een boek, noem het maar op. Iedereen heeft wel ergens een geheim verlangen. Wat is uw hartenwens? Schitteren uw ogen ook met de gedachte aan deze hartenwensen?
Wat een heerlijk gevoel!

‘Bent u een golddigger? Graaft u wel eens in uw hart naar het goud?’

Waar zoekt u om uw dromen ook in vervulling te laten gaan? Want het kan! Elke échte en oprechte wens kan omgezet worden in een realiteit. Mijn levenservaring heeft mijzelf al overtuigd van dit feit, maar nu ik de opleiding Financial Life Planner aan het G. Kinder Instituut heb afgerond, durf ik met een liefdevol hart ook úw levenswensen inhoud en vorm te geven. Want dat is mijn passie. Ik werk graag samen met u om invulling te geven aan úw Life Planning.

‘Wensen en geld komen samen.’

Geld is vaak het grootste excuus om niet te doen wat uw hart u ingeeft. Bijvoorbeeld als u een beroep uitoefent wat niet geheel aan uw talenten voldoet maar wel financiële zekerheid biedt. Maar ook als u een hoge positie bekleedt binnen uw organisatie en onmisbaar bent. Het is dan wel eens fijn om een objectief klankbord te hebben die u begeleidt naar een leven met hart en ziel. Geen tijd voor uw hartenwens? Ik geloof van wel! Het ontbreekt u aan tijd. En tijd is geld. Dus als we weten wat u écht wilt in uw leven, en we de tijd die u daarvoor vrijmaakt financieel kunnen onderbouwen, dan kunnen we ook aan uw verlangens voldoen.

‘Stelt u zich eens voor dat u nog slechts 24 uur te leven heeft en u kijkt terug naar de voorbije jaren, wat heeft u gemist? Wie bent u nog niet geworden die u wel had willen zijn?’ Graag help ik u bij het begeleiden van deze levensvragen en hoe we die kunnen omzetten naar een actief levensplan. Meer informatie vindt u op mijn site www.llnz.nl of neem persoonlijk contact met mij op.

Want in uw hart ligt het echte goud!
Happy Valentinesday.


LL’nz verwelkomt de volgende nieuwe klanten

De Aanleiding Relatiemanagement
LL’nz schreef met hart en ziel een wervende tekst voor de nieuwe brochure van dit full service organisatiebureau. www.deaanleiding.nl

Solar-Energy-Systems
De Zon als onuitputtelijke CO2 vrije energiebron, dat is de kernwaarde van de zonnecollectoren van SES. LL’nz mocht dit technische kennis vertalen in een leesbare tekst voor de nieuwe internetsite. Binnenkort online.


Op de agenda…

27 februari 2008, Lezing Financial Life Planning
Geld en wensen komen samen. Informatieve bijeenkomst over de brug tussen geld en de betekenis van het leven. 
Klik hier voor meer informatie

19 en 26 maart 2008, Workshop: Hoe (net)werk ik? 
Workshop voor ondernemende mensen die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. 
Aanmelding en deelname 19 maart via ONE
Klik hier voor meer informatie 
Aanmelding en deelname 26 maart via LL’nz
Klik hier voor meer informatie 

23 maart 2008, Tweede Paasdag, Open Dag Stijlgroep Twente
Op Tweede Paasdag, bent u allen van harte welkom bij
Stijlgroep Twente in Vroomshoop. Vanaf 11 uur droomt u weg bij de
nieuwste spa’s, sauna’s en zwembaden en de laatste trends op het gebied
van outdoor living. www.stijlgroeptwente.nl


Inspiratie

A Song for Hăna
Een reis langs de ongerepte kust van het plaatsje Hăna op het Hawaiiaanse eiland Maui. Prachtige gedichten en schitterende foto’s nemen je mee op een adembenemende ontdekkingsreis. Heerlijk om te lezen en te bladeren of om gewoon in je spreekkamer neer te leggen. www.serenitypointpress.com


Glimlach & Geniet,