spacer
Story telling &  Product selling
6 december 2017
‘Ik wens je sprankeling’
Ruim driehonderd sprankelende kerstkristallen heb ik afgelopen maandag in een prachtige kerstboom mogen hangen ter decoratie in een grote showroom. Ik weet niet wie er trotser was, de boom met al die fonkelende juwelen aan haar prachtige groene takken, of ik ;-) ! In ieder geval is het een ware eyecatcher geworden dat bijzondere gesprekken op gang zal brengen. Je kunt haar niet zomaar voorbij lopen, je houdt een moment stil en de magische schittering van de sneeuwkwarts geode spreekt je aan en trekt je zo mee zijn verhaal in. Ieder kristalletje wat er in hangt is de helft van een bolletje, een geode. Deze worden gesplitst en dan zie je de eigen schittering die het in zich draagt. Puur wit en zo transparant als een ziel zijn kan. Soms met verwering of wat minder glans, zoals de littekens op ons eigen hart. Net als het kristal, draagt een ieder zijn eigen verhaal in zich. Als je goed luistert en een moment stil bent, sprankelt het en fluistert het je jouw zielenwens wel toe.
Heeft u al een kerstwens voor uw medewerkers en klantrelaties?
Traditioneel plannen we onze agenda’s al vol met Sinterklaasfuiven en Kerstborrels. Een drukke tijd want we moeten van hot naar her rennen om alles met iedereen te vieren. We vergeten alleen dat het juist bij dit Winterseizoen past om onze zeilen even te laten vieren.

De natuur heeft haar oogst geschonken, haar blad afgegooid en doet een pas op de plaats. Even rust. Het blad is dood en heeft losgelaten maar de kern van de boom niet. Gelukkig is hij goed geaard en worden de wortels ondergronds wel gevoed om straks vol energie de nieuwe knoppen weer te laten ontspringen.
Laat het licht in je stralen...
...en je zult nooit in je schaduw lopen
Buiten alle feestelijkheden om trekken wij ons dit donkere seizoen van nature ook wel graag een beetje terug. De straten worden deze tijd prachtig versierd met honderden lichtjes. Ook thuis stoken we het haardvuur op en doen wat extra kaarsen aan. Brandt het vlammetje in uzelf ook nog? Welk vonkje mag in 2018 uw licht doen ontsteken? En welke bijdrage levert uw bedrijfsactiviteiten hieraan? Is er voldoende energie in uw team? Springen de vonken over tussen u en uw opdrachtgevers, klantrelaties en wordt er synergie gecreëerd? Ik wens het u van harte! Want een twinkeling in de ogen en een glimlach vanuit het hart, brengt een voorwaartse flow op gang die bergen kan verzetten en wonderen doen ontstaan.

Ja, ik houd van sprookjes en zeker van bijzondere kerstverhalen. Daarom heb ik een prachtige catalogus vol edelstenen geschenken samengesteld die u helpen uw persoonlijke boodschap over te dragen. Wat wenst u uw medewerkers en relaties oprecht toe met kerst als u ze diep in de ogen aankijkt, een krachtige handdruk geeft en het (kerst)geschenk overhandigt? Geluk, Gezondheid, Balans, Harmonie, Energie of een Sfeervol samenkomen met het gezin, Liefde?

Voor inspiratie kijkt u op deze link:
http://www.signedbynature.nl/catalogus.html

Of stuurt u een mail naar:
Ellen@signedbynature.nl met uw persoonlijke kerstwens voor uw relaties en ik doe u graag een voorstel op maat.
Sprankelend nieuws
Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt aan een nieuwe look and feel van Signed by Nature. We hebben een robuuste en eigentijdse uitstraling gekregen, werken hard aan het optimaliseren van de nieuwe site en zijn actief op social media om u te inspireren en digitaal te verbinden. Toch blijft persoonlijk contact de basis en nodig ik u uit om eens in mijn showroom en winkel aan de Demer 42 in Heusden vesting aan te komen of om een Inspiratiecafé te bezoeken.

www.signedbynature.nl

Geniet van het heerlijke winterseizoen!

Sprankelende groet,

Ellen te Brake