spacer
Story telling &  Product selling
24 december 2019
'Ik wens u sprankeling'
Beste,

Twinkelende lichtjes in de kerstbomen binnen en buiten, kaarslicht bij het ontbijt en heerlijk meezingen met de Top 4000, het kenmerkt de sfeervolle decembermaand. En al weer zijn we aan het einde van een jaar gekomen wat opnieuw voorbij gevlogen is. Maar als je dan even een moment stilstaat en terugblikt dan is er toch altijd ook enorm veel gebeurd en blijken er toch wel een aantal mijlpalen te zijn gepasseerd. We kennen ze allemaal, de momenten van intens geluk, vaak door de kleine dingen die er écht toe doen, en ook hebben we allemaal de pijn in ons hart gevoeld als we een moeilijk besluit van loslaten moesten nemen of afscheid hebben genomen van een dierbare in onze omgeving. Het hoort bij het leven en al deze fases die elkaar als van nature opvolgen maken dat ons hart blijft kloppen.
Het einde van een jaar kenmerkt zich door tradities en feesten. Sommige wereldwijd bekend zoals Kerst en andere zeer individueel of in een kleine kring gedeeld. Een terugblik op dit jaar voor mij geeft een lach en een traan maar laat ook een rijke oogst zien. Een regenboog aan tranen heb ik gehuild toen ik besloot dat het voor mijn paard Fabiola beter was om een nieuw huis te vinden en we de meest mooie plek bij fijne mensen ook daadwerkelijk vonden. Een besluit vanuit je hart genomen en waar je het zelf helemaal mee eens bent, is altijd een goed besluit en dat verzacht de pijn van het gemis. Mijn paard heeft mij veel geleerd over leiderschap en dit heb ik direct kunnen toepassen. Zo heb ik echt leren managen in mijn huidige opdracht voor het VVV Noordoost-Brabant en ben ik er trots op waar ik met twee mooie teams in de winkels in Uden en in Oss nu sta. Er zijn mooie initiatieven ontplooid en projecten in de toeristisch-recreatieve sector uitgevoerd waar we tevreden op terug kunnen kijken. En we hebben een interne transformatie ingezet waar de zaadjes van zijn geplant die nu ondergronds (zoals dat in de winter hoort) wortel schieten om zich in het voorjaar in een nieuw daglicht te tonen. Een interessante tijd!
En het smaakt naar meer! Komend jaar zal ik mijn kennis en talenten voor coaching en communicatie inzake verandertrajecten meer gaan uitdiepen. Want we zitten inmiddels middenin een tijdperk van Bewustzijn & Beleving en dat brengt nogal wat met zich mee, voor een persoon individueel en privé en zeker ook voor uw medewerkers en uw organisatie!

Het afgelopen jaar heb ik mijn hoofd gebroken over hoe ik helder kon communiceren over enerzijds mijn interim activiteiten en anderzijds de verkoop van edelstenen. Daar waar het eerder beter leek om alles onder één bedrijfsnaam uit te voeren, blijkt dat in de praktijk onduidelijkheid te geven.
Per 1 januari maak ik opnieuw een duidelijke scheiding in deze twee activiteiten die dan dus onder twee verschillende bedrijfsnamen worden uitgevoerd. LL’nz inspiratie voor communicatie en Signed by Nature. Bezoek de sites en ontdek het verschil, en vooral ook de synergie!
Dat heeft ook consequenties voor de nieuwsbrieven die ik verstuur. U heeft wellicht gemerkt dat er dit jaar geen eerdere nieuwsbrief is verstuurd en wel om bovengenoemde reden dat ik het onderscheid niet helder had. Als u in dit bestand staat, dan zult u nieuwsbrieven blijven ontvangen vanuit Signed by Nature met daarin informatie over het tijdperk van Bewustzijn & Beleving en hoe de elementen uit de natuur hier een rol in spelen en kristallen een mooie metafoor en prachtig geschenk kunnen zijn. Als u meer geïnteresseerd bent in de wijze waarop u uw organisatie een gedragen veranderproces in gaat en hoe u het leiderschap van de 21ste eeuw daar op afstemt, houd dan mijn LinkedIn profiel in de gaten voor een online follow up, deelname aan een tastersessie of maak een afspraak om uw vraagstuk te bespreken.
'Ik wens u sprankeling'

voor nét dat magische tintje aan dit jaar waarin u vol avonturen uw wijsheid heeft mogen ontplooien. Dat u lekker mag genieten van een paar sfeervolle dagen met uw dierbaren en in alle gezondheid en geluk het glas mag heffen op 2020!

Stralende groet,

Ellen te Brake