spacer
Story telling &  Product selling
november 2018
Ruim 12 jaar geleden richtte ik vanuit passie voor inspireren en een talent om te verbinden mijn communicatie adviesbureau op. Vanuit de visie dat alles met alles verbonden is, geef ik vorm aan de missie om mens en organisatie vanuit passies en talenten te laten ontplooien. Dat brengt een beweging op gang voor het vormen van een nieuwe wereld(economie) en leefomgeving, vanuit het hart en met een gezonde dosis verstand. ‘If you can dream it, do it’, is het motto in alle activiteiten die ik onderneem.

En zo volgde ik mijn hart en kreeg ik prachtige opdrachtgevers in diverse sectoren. Mijn droom achterna, voel ik me inmiddels helemaal thuis in Brabant. Het vestingpandje waarin ik woon, biedt de mogelijkheid om mijn liefde voor de geschenken van de natuur, edelstenen, zichtbaar en verkrijgbaar te maken voor een breed publiek. Sinds kort voelt mijn droom compleet nu ik in een vast project voor VVV Noordoostbrabant zowel bewoners, bezoekers, bedrijven en bollebozen (studenten) aan elkaar mag verbinden teneinde een sterke regio te creŽren, met in mijn functie een mooi natuurgebied De Maashorst als kapstok.

Best bijzonder om na een lange tijd stappen te zetten en allerlei obstakels te nemen en je dan ineens in balans te voelen. ‘If you can dream it, you can do it!’, dat is een feit en heb ik mezelf meerdere malen bewezen. Met deze nieuwsbrief wil ik u graag inspireren vanuit mijn eigen leermomenten
om ook liefdevolle stappen te zetten teneinde balans in uzelf te vinden en een omgeving in schoonheid en harmonie te realiseren. Uiteraard vindt u hierin nieuws en linken over de sprankelende edelstenen geschenken uit de natuur. Een actueler aanbod en uitleg vindt u op mijn Facebook en Instagram.
Rozenkwarts, steen van Liefde.
Roos, bloem van de Liefde, bloem van het hart. Rozenkwarts is daarmee de steen die Liefde symboliseert. Als je het woord Liefde echt begrijpt, er eens vanuit stilte over nadenkt en het laat resoneren in je hart, geeft dat een diepe ontroering voor al wat is. Liefde is. Er zijn miljoenen teksten over geschreven, duizenden liederen over gezongen en gedichten voorgedragen maar echte liefde behoeft geen uitleg. Er zijn eigenlijk geen woorden voor als je het begrip Liefde echt tot in de kern begrijpt en voelt. Liefde is.

Liefde maakt dat je stappen zet. Liefde voor jezelf betekent dat je eerst naar binnen kijkt waar jouw eigen behoefte, lees groei, zit en dan acties onderneemt om je talenten in te zetten en zo jezelf te ontwikkelen. Daarmee ben je als van zelf waardevol, voor een ander. Of dat nu een partner, dierbare vriend, collega, huisdier, organisatie of de natuur is, je krijgt altijd het drievoudige terug voor de liefde en aandacht die je aan iets schenkt. Ook als het negatieve aandacht is, of uit angst gedreven aandacht. Dit is waarom wij Earth Healer kristallen inzetten, een heldere kwarts kristal die je helpt herinneren om een positieve mindset te houden en dus voorwaarts te gaan.
Earth Healers
De wereld is continu in beweging en veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Daar waar angst en hebzucht regeren, vallen mensen in onbewuste valkuilen ten prooi aan een macht misbruikende kleine minderheid die hun leven controleert. De afhankelijkheid die gecreŽerd wordt schept een economie gebaseerd op het ego. Als het ego niet ten dienst wordt gesteld aan de eigen innerlijke kracht dan creŽert het instabiele situaties en onbalans. Paniek trekt andere wankele mensen met zich mee. Paniek zaait zich uit binnen de gezinssituatie en vervolgens binnen de werkomgeving. Beslissingen worden louter met het hoofd genomen, hart en ziel worden niet meer gehoord. Dit schept een negatieve sfeer in gezinnen en binnen organisaties, die daardoor niet vanuit hun kern ontplooien en gestaag of leeg groeien. Winstbejag totdat de organisatie hol is en de mensen werkeloos op straat staan. Mensen worden marionetten van het schouwspel van een kleine, zogenaamd machtige elite. De ene crisis volgt de andere op. Dit alles levert geen vruchtbare bijdrage aan onze samenleving. Dit voelen we diep van binnen allemaal al heel lang. Het is alleen zo lastig om uit deze ratrace te ontspringen.
Maar Wij Worden Wakker!
Steeds meer mensen openen hun innerlijk oog en delen een holistische kijk op het leven. Dit zijn de Lichtwerkers van deze tijd die vanuit een positieve houding kleine en grote stappen zetten om mensen zich bewust te maken van het enorme potentieel dat in hun zit te ontwikkelen. Liefde is het sleutelwoord. Liefde voor al wat is. Liefde is. Veel mensen zetten zich op dit moment in om een meer bewuster bestaan op te bouwen met aandacht voor onze planeet, het water, en voor elkaar.

Earth Healers verbinden zich door een positief geladen kristal met elkaar om zo een netwerk van licht te creŽren en een liefdevolle verandering in de wereld te zijn. Om zo de droom voor schoonheid, balans en harmonie in al wat is te realiseren. Voor iedere Earth Healer heb ik een gratis kristal af te halen in mijn winkel. Kom eens langs, dan vertel ik je er graag meer over.

Iedere vrijdagmiddag van 16-17 u heb ik Happy Rock Hour in mijn winkel. Een gratis en informeel gezellig uurtje vol inspiratie om het licht in jou te laten stralen. Voel je welkom!
Energie als krachtig instrument
Energie is voor mij de zichtbare en onzichtbare schakel in het manifesteren van dromen. Liefdevolle energie verbindt met liefdevolle gebeurtenissen. En andersom zul je met energie gebaseerd op negatieve emoties, ook meer negatieve zaken aantrekken. Zo kunnen negatief geladen mensen de sfeer in een ruimte beÔnvloeden. En daardoor onbewust andere mensen die de ruimte betreden hier mee verbinden.

Andersom geldt exact hetzelfde; een positief ingesteld persoon zal dit uitstralen naar zijn omgeving. Deze persoon draagt een hogere energievibratie in zich en kan lagere energietrillingen laten mee resoneren op deze hogere vibraties. Wat een positieve invloed heeft op de omgeving.

Wil je hier meer over lezen, kijk dan eens op mijn site www.signedbynature.nl/perfect. In het boek Perfect Living geef ik uitgebreid weer hoe energie kan bijdragen aan een fijne sfeer om in te wonen en te werken.
Liefde, de hoogste energievibratie, overwint altijd.
Met deze visie en kennis heb ik Signed by Nature opgericht. Want de transformatie naar een leven in balans en harmonie op deze prachtige planeet Urantia is de diepe wens van 99% van de wereldbevolking! De innerlijke stem roept maar we weten niet altijd meer hoe we deze balans in onszelf en in onze omgeving kunnen creŽren. Wij zijn in beweging en op weg naar de mens en natuur in harmonie en een wereld(economie) in balans, gebaseerd op Liefde. Hiervoor hebben we elkaar nodig. We kunnen elkaar inspireren, enthousiasmeren en motiveren om het beste uit onszelf te halen en in te zetten voor een groter geheel.

Het label Signed by Nature inspireert en transformeert negatieve energieŽn in mens, organisaties en de omgeving om zo een positieve flow op gang te zetten. Dat doe ik vanuit diverse projecten en op verschillende manieren. Met een liefde voor de natuur gebruik ik graag elementen als bloemen, paarden en edelstenen als metafoor. Een bijzondere combinatie wellicht, maar dat maakt mij en mijn bedrijf uniek. Nu ik deze balans heb gevonden stroomt het weer en kan ik volop delen en verbinden vanuit mijn eigen innerlijke kracht en leef ik oprecht een droom die is ontsprongen vanuit mijn Hart.

Dat wens ik iedereen toe en dus inspireer ik u graag. Door de verhalen van edelstenen te delen, prachtige kristallen aan te bieden in mijn winkel, middels deze nieuwsbrieven, door het organiseren van inspirerende evenementen, door mijn rol bij het VVV NOB, gewoon door te zijn. Liefde is.

Glimlach & Geniet,

Ellen te Brake