oktober 2012    
 


Inspiratiecafé - Special edition!    
 

Geachte heer/mevrouw,

Vrijdag 12 oktober as. organiseert LL’nz een speciale editie van het Inspiratiecafé op terrein van de Military Boekelo. Laarzen aan, waxjas en paraplu mee en daar gaan we!
Terug in het Military café gaan we onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar in gesprek over zaken die er écht toe doen!
Een frisse wandeling onder begeleiding door het prachtige coulisselandschap opent onze mindset en laat onze zintuigen weer volop spreken. Bij voldoende deelnemers (min 16 - max 22, nu nog 11 plekken open) hebben we de beschikking over een ware koets en gaan we geheel verzorgd 1,5 u het terrein verkennen en bezichtigen.

Thema: business & pleasure; hoe te overleven in een sterk veranderende wereld?
Inschrijven kan tot vrijdag 5 oktober as. ivm kaarten reserveren.

Bijdrage in kosten € 45,- excl. btw.
11 tot 14 oktober – week van de Military Boekelo
Sport, Business and Pleasure tijdens het grootste en mooiste paardentopsport-evenement van Nederland. Dat is Military Boekelo-Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau.  Niet alleen de ruiters willen deze dagen meemaken. Ook bezoekers reizen af naar Boekelo om te genieten van Sport, Business & Pleasure. Kijk voor uitgebreide informatie op de site: www.military-boekelo.nl.

Uw inschrijving voor het Inspiratiecafé geeft de hele dag toegang tot het terrein waar u kunt genieten van de herfstfair, even bijpraten met collega-ondernemers en relaties in de VIP tent of alvast genieten van een klassieke dressuurproef.
We begroeten u vanaf 13:00 uur in het Military café en starten de wandeling of koetsentocht om stipt 13:30 uur. Rond 18:00 uur ronden we af. Inschrijven en/of uitgebreide info, stuur een mail naar Ellen te Brake, info@llnz.nl.

Graag tot ziens op 12 oktober a.s!

Glimlach & Geniet,


www.llnz.nl