september 2007

Onderweg naar de horizon
 
Geachte heer/mevrouw,
  
De zon straalt een diepere warmte uit. Het zomerseizoen loopt ten einde. Afgelopen weken zijn velen van ons er op uit getrokken. We maakten plannen, stippelden een reis uit en vertrokken. Onderweg. Ieder met een eigen doel; lekker ontspannen, de batterij weer opladen of kennismaken met een ander land of cultuur. Een paar weken later keerden we vol verhalen en een dosis positieve energie weer terug in ons dagelijkse leven, thuis. 

Wist u dat we eigenlijk continue, ons hele leven onderweg zijn? Op ons levenspad leggen we onszelf vaak nieuwe doelen en eindbestemmingen op. Die carrière move, de verbouwing, een nieuw bedrijfspand. Telkens weer komen we op een kruispunt aan waar we uit verschillende richtingen kunnen kiezen. Welke kant we opgaan maakt feitelijk niet uit, er zijn vele wegen die leiden naar Rome. Maar het is niet altijd even makkelijk om de juiste afslag te nemen. Als individu heb je in de huidige moderne samenleving zoveel keuzemogelijkheden, dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. 

Wat past nu het beste bij ú? Door de overvloed aan producten en diensten is het fijn als je iemand hebt die je kan begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Niet voor niets hebben we keukenadviseurs, stylistes, financiële adviseurs en coaches, allen gespecialiseerd op een bepaald gebied om er zorg voor te dragen dat u een richting kiest die bij u past. 

LL'nz begeleidt u graag op communicatief vlak. Als organisatie of als individu. 
Dit doet ze door: 
 • Het vervaardigen van doelgerichte marketing- en communicatieplannen.
  Waarbij we ons bewust zijn dat de markt al is veranderd zodra de inkt op het papier nog moet drogen. Kort, krachtig en flexibel dus. 
 • Het organiseren van evenementen voor relaties en/of management. 
  Verrassende thema’s zijn: 
  - ‘Waar doen we het eigenlijk allemaal voor?’
  - ‘Op het goede spoor’
  - ‘Ontdekken en beleven van de essentie van de 5 zintuigen.’
  - ‘Alle neuzen dezelfde kant op?!’
  Natuurlijk passen wij thema en inhoud graag aan op uw wensen. 
 • Interim communicatieprojecten.
  Als duizendpoot is LL’nz op breed terrein, snel en flexibel inzetbaar en gaat ze enthousiast elke communicatieve uitdaging aan!
 • Het schrijven van heldere teksten voor uw internetsite.
  Zodat de boodschap echt overkomt en de lezer overgaat tot actie. 
 • Het schrijven van plaatsbare persberichten, treffende (jubileum of afscheid) speeches, uitnodigingen en correcte brieven.
Kortom,
ook LL’nz is regelmatig onderweg, op zoek naar boeiende communicatievraagstukken en inspirerende oplossingen.

Bent u ook onderweg en toe aan een tussenstop? Kijk dan op mijn vernieuwde internetsite www.llnz.nl en doe frisse ideeën op voor het kiezen van de juiste afslag. 

Op de agenda....

Rode Wangen ‘Daar zit een luchtje aan’, 13 september 2007 
Studieconferentie over gedragsbeïnvloeding door geur. 
www.rodewangen.nu

Meet the Masters ‘The secret behind The Secret’, 15 oktober 2007 
Dr. Hew Len vertelt over het boek wat hij schreef ‘Zero Limits’. Alles is met alles verbonden en uiteindelijk zijn we zelf verantwoordelijk voor de omstandigheden waar we mee te maken krijgen. 
Inschrijven: http://www.llnz.nl/index.php?page=agenda

Inspiratie

DVD Geert Jan Jansen
Geert Jan Jansen heeft vele avonturen beleefd op zijn kunstenaarspad. Op deze DVD neemt hij u mee langs ateliers en veilinghuizen, vertelt hij hoe je een vervalsing herkent en doet hij rake uitspraken over de kunstwereld. Als u van kunst houdt of verzamelt, mag deze compilatie niet in uw collectie ontbreken. 
Speciaal voor u heeft hij drie zeefdrukken vervaardigd in de stijl van Picasso, Matisse en Klimt. Als u de bon invult, krijgt u de dvd thuisgestuurd samen met de zeefdruk van uw keuze. Klik hier (pdf) voor meer informatie en bestelling. 

Deze nieuwsbrief wil ik graag afsluiten met een bekende uitspraak onder pelgrims:
Als je verwacht op het eindpunt het licht te zien, dan heb je onderweg toch echt iets gemist. 

Glimlach & Geniet,