Nieuwsbrief juli 2009  
   
Geachte heer/mevrouw,

Heeft u het al gehoord? Het nieuws over de daadwerkelijke gevolgen van de recessie? Of heeft u het misschien al gezien? De verborgen schatten die nu worden blootgelegd. Overal duiken ze op, lichtpuntjes van inspiratie als sterren helder verlicht aan de donkere hemel. Wees een ogenblik stil, luister, kijk maar…..Daar waar angst en chaos overheerst, is Stilte het medicijn voor transformatie. 

De vakantie staat voor de deur. Drukte alom maar eenmaal uit uw dagelijkse sleur en in een andere omgeving, ontspant u. Een moment van rust. Even kunnen uw zorgen ook op vakantie. U laat los. En valt het u dan wel eens op, dat als u neuriënd langs het water loopt of zit te baden van weelde in het zonnetje of zelfs zomaar, terwijl u in de rij op een stokbroodje staat te wachten, dat u ineens op een geweldig idee komt. Een zuchtje winde blaast u glimlachend nieuwe mogelijkheden toe, de maan knipoogt en geeft u een eenvoudige manier om dat langslepende probleem met die klant of collega op te lossen. Daar, in dat sfeervolle zonnige stadje waar u alle tijd heeft om zorgeloos te genieten, daar maakt u het hoofd leeg en ontstaat er ruimte. De stem van het hart kan weer spreken. Wat zal hij u vertellen? Luister maar eens. 
Personal Branding
De kracht van uw bedrijf, wordt bepaald door ú! 

‘Goede leiders creëren een authentieke visie, dragen deze gepassioneerd uit en spannen zich onvermoeibaar in om hem te realiseren.’ Uit het boek Personal Branding, leiderschap vanuit authenticiteit, door Hybert Rampersad. In een tijdperk waar een nieuwe kijk op ondernemen de mens weer centraal stelt en vertrouwen de basis is, vormt Personal Branding een essentiële tool om u te onderscheiden. U bent uniek. Uw passies en talenten zijn de drijfveren voor úw manier van ondernemen, werken én leven. Een Personal Brand is gebaseerd op authenticiteit. Uw eigen stijl. 

Dat betekent dat het altijd uw ware karakter moet uitbeelden, en het gebaseerd moet zijn op uw dromen, levensdoelen, waarden, passies, talenten en karakter. Kortom; De dingen die u met liefde doet. Zaken die vanuit het hart ontstaan. Personal Branding heeft alles te maken met een holistische kijk op de wereld. Daar waar eenheid door verbinding de centrale gedachte is. Ontdek uw passie, vertrouw op uw talenten en benut uw kansen. Dat maakt u onderscheidend, consistent, boeiend, helder en inspirerend. Dan komt de bloemknop tot bloei en zult u mensen en relaties aantrekken die vreugde brengen en passen in uw leven. LL’nz Inspiratiecafé op 26 augustus wordt aan dit onderwerp gewijd. 
LL’nz Consultancy

Persoonlijke groei draagt bij aan Zakelijk succes. Met liefde inspireer ik mens en organisatie om inzicht te krijgen in de kracht van het ondernemen vanuit passies en kerntalenten. Dat doe ik aan de hand van interactieve sessies en workshops. Als Business Consultant ben ik gespecialiseerd in Communicatie. Mens en organisatie die op een vernieuwende manier willen ondernemen, begeleid ik om een nieuw stevig fundament te leggen. 

LL’nz Consultancy is gebaseerd op vier bouwstenen waarin strategie, processen, marketing en communicatie gedefinieerd en afgestemd worden. Hierover sta ik u graag uitgebreid te woord in een persoonlijke ontmoeting. Neem vrijblijvend contact op via www.llnz.nl
Inspiratie
Internetsites

www.wijwordenwakker.org
– De verborgen krachten achter het wereldtoneel.

Wakker worden! Deze site is de moeite waard.
Lees een de Column ‘Roerige tijden’ en het artikel ‘Kredietcrisis, de nieuwe religie’. 

www.wanttoknow.nl  – For those who want to know. 
Michael Jackson is niet meer; één van de grootste muziektalenten is gestorven op 25 Juni. Een talent is iemand die zijn passie leeft en uitdraagt op een ongekende manier. Op deze site, die het échte nieuws toont, als eerbetoon aan dit natuurtalent zijn hartverscheurende oproep om onze blauwe planeet te beschermen. Wees stil en laat u inspireren door de ‘Earth Song’ van Micheal Jackson. Wat roept uw hart?

www.nieuweopenwereld.nl – Onderwerp ‘Essentie van het systeem.’
In het huidige monetaire en economische systeem hebben we voor wat betreft bezit van geld en productiemiddelen min of meer een monopoly positie gecreëerd. Het merendeel van de wereld bevolking is nu afhankelijk van een kleine groep mensen.
Het nieuwe monetaire en economische systeem is expres zo ontworpen dat mensen in zekere zin zelf geld zijn. Het nieuwe systeem ondersteunt mensen optimaal om in hun eigen kracht te (be)staan en op locaal niveau hun eigen leven in te kunnen richten zoals ze dat zelf willen. Ondersteund met de videoclip ‘They don’t care about us’ van wijlen Michael Jackson. 
Inspiratie
Boeken


Personal Branding Hubert Rampersad
Praktisch en leerzaam handboek om een eigen Personal Brand te ontwikkelen en te presenteren.

Geld een middel, je leven het doel: life planning het antwoord – Robert van Beek, Bieke Godts. 
Een A5 pocket dat inzicht biedt voor iedereen die geïnteresseerd is in de transformatie van de financiële wereld. Verzamelboekje over de beweging (Financial) life planning.
Bestellen via: www.edipro.info .


In oktober verkrijgbaar! Spirit in Finance Ivo Valkenburg.
Laat je licht schijnen in de wereld van geld en materie. Vooraankondiging ‘Boekpresentatie Spirit in Finance.’ www.spiritinfinance.nl/blog 

Meer inspirerende boeken vindt je op mijn site www.llnz.nl.
Agenda
9 Juli 
Franchisedag Vidaz! voor bestaande en geïnteresseerde franchisenemers. Inclusief lunch met George Kinder. 
www.vidaz.nl

10 Juli 
George Kinder, Kinder Institute of Life Planning organiseert een informeel diner met FLP/RLP’ers en geïnteresseerden.
Voor aanmelding klik hier.

26 Aug 
Inspiratiecafé Zutphen. Thema: Personal Branding.
U wordt geprikkeld, geïnspireerd en uitgedaagd om te ontdekken wie u bent en wat u beweegt. Vervolgens gaan we in gesprek over het ontdekken van uw eigen identiteit en hoe u dit te vertalen is naar een succesvolle bedrijfsvoering. 

Klik hier voor aanmelding.


8 Sept. 
Informatiemiddag Financial Life Support
Sluit uw Businessplan nog aan bij de huidige en toekomstige financiële wereld?
Hoe gaat u uw klanten efficiënt en rendabel adviseren binnen de huidige wet- en regelgeving? Kortom: Wat gaat u doen en hoe gaat u dat doen?
Financial Life Support heeft het antwoord op uw HO€-vraag!
Maak kennis met de visie en de praktische tools en trainingen van Financial Life Support.
www.financiallifesupport.nl

30 Sept. 
Inspiratiecafé Zutphen. Thema: Energie geeft Synergie.
LL’nz werkt met het Energy8 model als hulpmiddel om organisaties te begeleiden in complexe veranderingsprocessen. Dit is gebaseerd op de drijfveren van medewerkers die tot bepaald gedrag binnen organisaties leiden. Wat drijft u? Hoe voelt energie? Werken met Hart&Vakkracht door sterke talenten te ontwikkelen. 
Klik hier voor aanmelding.

8 t/m 11 Okt. 
Woman at the Military by Twentelife’Boekelo.
Fashion & Lifestyle Event tijdens de 39ste editie van Military Boekelo.
Voor meer informatie en reserveren van kaarten
www.military-boekelo.nl
B-SQ Nieuwsbrief

Na 1 juli is het wettelijk vereist om uw toestemming voor het toezenden van deze nieuwsbrief te vragen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden door onderaan op de link onderaan deze nieuwsbrief te klikken. 

Actuele onderwerpen, best practises en artikelen over intuïtief leiderschap, vernieuwend ondernemen, personal branding en eigentijdse marketingtools zullen de content vormen. Natuurlijk zonovergoten van een persoonlijk magentatintje. 

Ik wens u een fijne zomer toe! 


Glimlach & Geniet,