Nieuwsbrief augustus 2009     
   
   
Geachte heer/mevrouw,

Zon, zee, strand, lange wandelingen of juist lekker loom in de hangmat, in de zomer trekken we er op uit om te ontspannen in een andere omgeving dan we gewend zijn. Even helemaal niets, ook niet aan ons hoofd. En dan in die stilte ontstaat er ruimte. Een soort leegte wat niet te omschrijven is maar wat u levensecht kunt voelen in elke cel van uw lichaam. U bent zich bewust van uw tegenwoordigheid en uw zintuigen staan op scherp. Dit is het. Zo moet het zijn. Daar op vakantie aan die zee van rust en ruimte kan het zomaar gebeuren dat u in een ogenblik precies weet wat er voor u echt toe doet en welke koers u gaat varen om dit te bereiken. Als een vuurtoren die Verlicht in een donkere nacht, hebben uw gedachten bepaald welk pad u wilt gaan. U bent thuisgekomen, in uw hart. 

En dat is waar uw reis pas echt begint. Bij de basis, daar waar uw diepste wensen als een schat verborgen liggen en uw talenten zich aandienen. Voor uw innerlijke reis hoeft u geen koffers te pakken maar slechts een rugzak af te gooien. Ook heeft u geen Tom Tom, google maps of reisbegeleiding nodig als u gewoon vertrouwt op uw innerlijk kompas. Laat de avonturier in u ontdekken waar u energie van krijgt. Dat is waar uw passie ligt en ontdek dan ook waarom het uw passie is. Ga er mee aan het werk en ervaar wat u met uw passie kunt betekenen, voor een ander. Een nieuwe ondernemersgeest is geboren. 
Voor deze trip beschikt u over unieke talenten. Hiermee maakt u zich waardevol voor uw omgeving. En kijkt u dan eens wat er gebeurt. U gaat stralen. Een glimlach verschijnt en als vanzelf ontmoet u gelijkgestemden. Zij staan in hun eigen kracht en delen energiek hun kennis en ervaringen met u en u ontplooit zich. Waar heeft u zich ooit zorgen om gemaakt? Alles is met alles verbonden. Crisis zorgt voor angst. Angst zorgt er voor dat we naar binnen keren en daar bestaat alleen liefde. Leef en werk daarom met passie en plezier en bouw vanuit uw hart met vakkracht aan uw onderneming. Zoals Kahlil Gibran het ooit verwoordde ‘Arbeid is zichtbaar gemaakte liefde.’

En zoals ik het verwoord in mijn visie: persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan zakelijk succes. 

LL’nz beweegt zich actief in een (financiële) wereld van verandering en vernieuwing en helpt graag een ieder om vanuit eigen kracht te bouwen aan een florerende organisatie. 

Is dit ook iets voor u(w bedrijf)? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking of bezoek één van onderstaande seminars. 
Inspiratie
www.inzichtdoorpaarden.nl
www.loesje.nl
www.youtube.nl Zoekterm: Validation - Kurt Kuenne
Geniet 16 hele minuten met een glimlach. 
Agenda
Vrijdag 16 september LL’nz Inspiratiecafé & Inzicht door Paarden
Thema: Intuïtief Leiderschap, Apeldoorn. 
Een unieke kans voor een intense ervaring! 
Klik hier voor uitgebreide informatie en deelname.

Woensdag 30 september ‘Energie geeft Synergie.’
‘Alles is energie’, wordt vaak gezegd en persoonlijk onderstreep ik dat ook. Maar hoe komt u in die stroom van positieve energie en hoe krijgt u hierin balans? De drijfveren van medewerkers bestaan ook uit energieën die leiden tot bepaald gedrag binnen organisaties. 
Wat drijft u? Hoe voelt energie? We gaan het hebben over werken met Hart&Vakkracht door sterke talenten te ontwikkelen.
Voor uitgebreide informatie en deelname klik hier. 

Donderdag 8 t/m zondag 11 oktober - Woman at the Military by Twentelife’ 
Fashion & Lifestyle Event tijdens de 39ste editie van Military Boekelo. Klik hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten
of stuur een mail naar info@llnz.nl
Vooraankondiging
23 oktober 2009 interactieve workshop ‘To the Heart of Business’. 
Interactieve dag waarbij u zelf het belang ervaart van uw eigen inbreng tijdens veranderingprocessen. Wij inspireren aan de hand van praktijkervaringen en tonen werkbare structuren maar u maakt zelf een direct toepasbaar begin hoe de bouwstenen voor uw organisatie gelegd moeten worden. Tijdens deze dag worden alle elementen kort behandeld die wij hanteren in onze consultancy voor rendabele transformatie van financiële organisaties.
 
Een samenwerking tussen:
Dragonfly planning Adam Young www.dragonflyplanning.com
Yellowtail   Dennis Hall www.yellowtail.co.uk
Means in Progress Louis Vollebregt www.meansinprogress.nl
LL’nz inspiratie voor communicatie Ellen te Brake www.llnz.nl

Binnenkort volgt een uitgebreid programma. 
Voor meer informatie kunt u alvast contact opnemen met ondergetekende.

Glimlach & Geniet,
Per 1 sept. as. heb ik een nieuw nummer : +31 (0)6 - 211 175 00. 
Deze is vanaf heden al in gebruik.