Nieuwsbrief januari 2009  
   
Geachte heer/mevrouw,

Santé, graag hef ik via deze digitale weg het glas op u! 
Ik wens u allen een inspirerend en transformerend Nieuwjaar toe. 
Een hele uitdaging in deze turbulente tijden waarin Angst en Onzekerheid op de loer liggen. Gelukkig staan Liefde en Vertrouwen ook dit jaar weer onvoorwaardelijk voor ons klaar en is het slechts aan u de keus welke bril u op zet. 

Ik kies er voor om dit jaar Magenta te kleuren. 
Magenta staat voor onvoorwaardelijke liefde, pragmatiek en initiatief, en deze waarden zal ik in al mijn persoonlijke en zakelijke activiteiten uiten. 

Te beginnen met de sessies Zingeving in Zakendoen. Onder deze noemer organiseert LL’nz inspirerende sessies rondom het thema Business Spiritualiteit. De eerste staat gepland op 29 januari en staat in het teken van hartcoherentie. Stress reduceren = Top presteren is het centrale thema van deze middag. Daarnaast ga ik graag met u in dialoog over zaken die er écht toe doen. LL’nz Inspiratiecafé vindt dit jaar regelmatig plaats in Almelo en Zutphen. Onderwerpen als de verborgen krachten achter het wereldtoneel, de paradigmashift, het coachen van innerlijke kracht en het koppelen van spirit en materie, worden op een informele, sfeervolle en realistische wijze onder de aandacht gebracht. 
Paradigma
Trends komen en gaan, soms zelfs sneller dan de wind. Een paradigmashift (werkelijkheidstheorie, hoe kijk jij tegen de wereld aan) kan echter jaren in beslag nemen. Momenteel verkeren we al enkele jaren in een sterk veranderend paradigma. In een tijd waarin winstmaximalisatie, subjectiviteit, chaos en wantrouwen kenmerkend waren, staan er nu pioniers op die door een andere bril kijken. 

Cultural Creatives staan bewust in het leven en ondernemen op een vernieuwende manier. Zij leven en werken vanuit hun hart. Het nieuwe paradigma staat in het teken van zelfontplooiing en het bewust omgaan met de manier waarop je met jouw passies en kerntalenten kunt bijdragen aan organisatiedoelstellingen en de samenleving als geheel. Leven vanuit je hart betekent een vreugdevol leven en levert florerende organisaties op. Door welke bril kijk jij?
2009  2009  2009  2009  2009  2009  2009  2009  2009
 
What’s in What’s out
Innerlijke kracht -          Ego
Zelfontplooiing  - Vastomlijnde kaders
Eigen verantwoordelijkheid - Afschuiven
Blijheid  - Depressie
Bron opzoeken - Symptoombestrijding
Oprechtheid  - Onechtheid
Luisteren  - Praten
Flow  - Haperingen 
Liefde  - Angst
Vertrouwen  - Wantrouwen
Levensoptimalisatie  - Winstmaximalisatie
...................................... - ......................................
Zingeving in Zakendoen
Inspirerende sessies voor ondernemende mensen in een sterk veranderende wereld.
Tijdens deze lezingen, workshops of dialoogsessie staat authenticiteit en bewustwording centraal. We gaan naar een meer holistische manier van leven en werken. Welke invloed heeft dat op u als persoon? En hoe vindt u dat terug in uw bedrijf? En in onze (wereld) economie?

LL’nz werkt hierin samen met aansprekende sprekers die graag hun visie op vernieuwend ondernemerschap met u delen. Neem deel en verras uzelf met een stukje nuchtere bewustwording in de zakenwereld van vandaag en morgen. Wij verzorgen deze sessies ook graag voor uw bedrijf of businessclub. 
29 januari 2009 – Stress reduceren = Top Presteren! 

Klik hier voor uitgebreide info en deelname. 
HeartMath – Hartcoherentie voor topprestaties
HearthMath is een uniek stressreductie systeem dat meetbaar effectief is in het terugdringen van angst en zorg en het verbeteren van prestaties. De gebruikte technieken en methodes van HeartMath hebben een wetenschappelijke basis en zijn inmiddels wereldwijd getest in een verscheidenheid aan situaties bij diverse internationaal opererende organisaties en onder topsporters. 

De technieken van HearthMath geven inzicht in de rol die stress speelt in werk en privé en hoe een heldere geest bijdraagt aan meer energie en vitaliteit. Het geeft een richting over hoe je emotioneel meer in evenwicht kunt komen en daarmee een betere gezondheid kunt verwerven. 

In Nederland heeft HeartMath positieve resultaten behaald in het zakenleven bij multinationals als Unilever, Shell, Philips, NS, diverse politiekorpsen en ambulancediensten. De onderzoeksdata liegen er niet om, zowel op persoonlijk als op productie niveau verhoogde de prestaties met ruime percentages. 

LL’nz heeft de eer om Roel Zijlstra als gastspreker te mogen ontvangen tijdens de eerste sessie van Zingeving in Zakendoen in 2009. 
Meld u aan en ervaar zelf de positieve bijwerkingen van stressreductie. 
29 januari 2009 – Stress reduceren = Top Presteren! 

Klik hier voor uitgebreide info en deelname. 
Inspiratiecafé
Soms kom je mensen op je pad tegen die je een bijzonder gevoel van vertrouwen geven en waarmee je makkelijk praat over de ‘zin’ van het leven. Je wisselt gedachten en ideeën uit over bijvoorbeeld de veranderende tijdsgeest, authenticiteit, persoonlijke groei en spiritueel ondernemerschap. Je geeft de ander inspiratie en creëert daarmee bijna onbewust een verbinding met elkaar. 

Onder de noemer Inspiratiecafé neemt LL’nz in 2009 het initiatief om met elkaar in dialoog te gaan. Dit is een afgeleide van het Worldcafé wat al enkele jaren wereldwijd bekend staat om op een informele manier met elkaar in gesprek te gaan over dingen die er echt toe doen. 

Klik hier voor uitgebreide info en data.
Inspiratie
Hieronder een aantal inspirerende artikelen omtrent de workshop HearthMath.
VVP : HartCoherentie – Howard Martin
Impact of HearthMath
Managen van Stress

Agenda
21 januari 2009 – LL’nz Inspiratiecafé, Almelo
Klik hier voor uitgebreide info en deelname.

29 januari 2009 – Stress reduceren = Top Presteren!
Klik hier voor uitgebreide info en deelname.

4th February 2009 - Life Planning Conference, UK, London 
George Kinder verzorgt voorafgaand aan deze internationale conferentie een 2-daagse Financial life planning. Ongeacht je functie of vakgebied kun je deze training omtrent geld en emoties bijwonen. Klik hier voor info en deelname.
LP Conference UK
2 Day FLP

11 februari 2009 – LL’nz Inspiratiecafé, Zutphen
Klik hier voor uitgebreide info en deelname. 


Glimlach & Geniet,