Uw bedrijf is uniek.
Maar is het ook bijzonder?
 
Geachte heer/mevrouw,
  
U bent uniek. Net zoals ieder ander. Uw bedrijf is dat ook. Net als uw concurrent. Maar is uw bedrijf ook bijzonder? Waarmee onderscheidt het zich van de grote massa? Door een exclusief product of dienst, extra service? Er is altijd een goedkoper, beter of meer exclusieve aanbieder te vinden. De vraag is: Wie maakt uw bedrijf bijzonder? 

Dat bent U. En dat zijn uw medewerkers. Het geheim zit in uw eigen verhaal "The story you tell is the product you sell" is in dit kader een toepasselijke uitspraak. Mensen met authentieke en oprechte verhalen maken het verschil. Een vrolijke groet van de telefoniste brengt al bij het eerste contact een glimlach bij uw klant of leverancier. De manager kent zijn klanten en samen met zijn team creëert hij synergie. De controller let op de kleintjes en ziet niet alleen bedreigingen maar ook kansen en uw PR-functionaris weet dat het nu draait om SR (smart relations). 

Schenk daarom vandaag, op Valentijnsdag, eens aandacht aan de geheime liefde van uw bedrijf. Het hart van uw bedrijf bestaat uit liefde die uit de vele harten van uw medewerkers komen..

Stel dat het hart van uw organisatie ontbreekt? Of er komen nieuwe harten bij? Oude harten worden getransplanteerd? Wat doet dat met uw bedrijfscultuur? LL’nz is van mening dat als mensen hun werk met hart en ziel doen, dit een positief effect heeft op de sfeer binnen het bedrijf. Als uw interne communicatie zuiver en puur is, dan straalt u dat ook uit naar uw doelgroep. De juiste klanten zullen op uw pad komen. En dat maakt het verschil tussen een vastgeroest en florerend bedrijf. 

  
Life Planning - Geld maakt gelukkig!
Wanneer zit de juiste persoon op de juiste plek? En zit u wel op de juiste plaats? Had u niet veel liever die andere functie gehad? Of aan uw boek gewerkt in uw tweede huis in Frankrijk? Die langgekoesterde droom is vaak diep weggestopt en komt pas naar boven als je het werk niet meer met hart en ziel doet. Dan ga je nadenken over je wensen en dromen, zowel zakelijk als privé. Geld is vaak het grootste excuus om deze niet te laten uitkomen. Life Planning is een werkwijze waarbij mentale coaching wordt gecombineerd met financiële planning. Een Life Planner helpt iemand, via diepgravende gesprekken, te ontdekken wat hij of zij echt in het leven wil bereiken. Daarna helpt de LP-er om deze wensen ook financieel te verwezenlijken. Dit doet LL’nz in samenwerking met Wensink&Partners. Interesse? Neem contact op met LL’nz voor meer informatie. 
 
U maakt het verschil 
Producten kun je kopiëren, daarom moet u het verschil maken met uw uitstraling, stijl en motivatie. Kortom uw manier van werken. 
LL’nz inspireert u graag!
  
  • Door het schrijven van heldere, op uw doelgroep afgestemde teksten. 
  • Door het vervaardigen van inspirerende communicatieplannen.
  • Door het organiseren van een ludiek evenement.
  • Door uw coach te zijn in een Life Plannings traject. 
  • Door het organiseren van interessante workshops en boeiende seminars.
LL’nz heft obstakels op en denkt vanuit verschillende referentiekaders. Dat geeft een boost aan positieve energie en nieuwe, frisse ideeën. Bewustwording en zingeving staan hierbij altijd centraal en worden gecombineerd met een pure, stijlvolle manier van leven en organiseren.
  
LL’nz verwelkomt de volgende nieuwe klanten
Assurantiekantoor Boxtart
De financiële markt maakt een enorme ontwikkeling door en krijgt te maken met nieuwe werkwijzen. Assurantiekantoor Boxtart speelt hier snel op in en maakt de omslag naar een full service adviesbureau dat werkt op volledig transparante basis. Dit betekent een duidelijke en heldere communicatie naar je doelgroep. LL’nz assisteert om stap voor stap nieuw geformuleerde doelen te bereiken. Binnenkort worden huisstijl, internet en andere communicatie-uitingen volledig gerestyled. 
www.boxtartadvies.nl
 
Stijlgroep Twente
Outdoor Living is een trend en daar kan Stijlgroep Twente goed in voorzien. Met haar 7000 m2 showroom heeft zij voor elke wens een spa, sauna of zwembad op maat. LL’nz verzorgt met groot enthousiasme alle communicatieactiviteiten voor dit bedrijf. www.stijlgroeptwente.nl
 
Het Theaterhotel – De Oude Sociëteit
Restaurant De Oude Sociëteit verdient een eigen identiteit en een nieuwe look. LL’nz schreef de tekst voor haar internetsite. 
www.deoudesocieteit.nl (onder constructie)
 
Life After Football
Hét magazine voor profvoetballers want er is leven naast en na voetbal! LL’nz is zeer vereerd het item ‘Vrouw in Beeld’ te verzorgen. Ditmaal met Edmee Verstraten (vriendin Pieter Collen, Feyenoord). www.lafor.nl
 
Op de agenda….
‘Fashion meets Football’ Modeshow Heracles Almelo
In samenwerking met diverse sponsoren van Heracles Almelo, organiseert LL’nz wederom een spetterende modeshow. Toegang uitsluitend voor businessclubleden. Wilt u vrijblijvend informatie over een BC-lidmaatschap? 
www.heracles.nl
 
Open Dag Stijlgroep Twente
Op maandag 9 april, Tweede Paasdag, bent u allen van harte welkom bij Stijlgroep Twente in Vroomshoop. Droom weg bij de nieuwste spa’s, sauna’s en zwembaden en de laatste trends op het gebied van outdoor living. 
www.stijlgroeptwente.nl
 
Expositie Geert Jan Jansen in Maastricht
Echt, of toch niet? Meestervervalser en groot kunstenaar Geert Jan Jansen exposeert van 9 tot 18 maart a.s. in Kasteel Hoogenweerth in Maastricht. Dit is op slechts 3 km afstand van de TEFAF die gelijktijdig plaatsvindt. Zie artikel One4Business. www.one4business.nl
  
Binnenkort te verwachten…
Hart&Vakkracht: ZSM de baan die bij je past.
Eendaagse workshop voor een ieder die zich op de arbeidsmarkt bevindt en ZSM weer een leuke baan wil. 
Info: www.innovitae.nl of www.llnz.nl
 
Seminar: Money&Meaning in Business. 
Authentiek leiderschap en strategisch HR-management vormen opnieuw de kernwaarden van een moderne, eigentijds geleide organisatie. Het hart van uw organisatie bepaalt of beoogde omzetdoelstellingen worden bereikt. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je medewerkers en creëer je op korte termijn winst en op lange termijn waarde? Marcel van Leeuwen (EBC Nederland) en Gerard van der Made (Life Coach) bieden u een praktijkgericht seminar met voldoende tools om creatief aan de slag te gaan. Datum en locatie binnenkort bekend. 
Info: www.llnz.nl
  
Inspiratie
‘Je hebt geen roze bril nodig om anders naar de realiteit te kijken’
Zinfo is een platform op internet dat zich richt op iedereen die behoefte heeft aan zinvol nieuws. Hier vindt u nieuws over positieve en zinvolle zaken die zich ook in de maatschappij afspelen maar waar door de huidige media (te) weinig aandacht aan wordt besteed. Zinfo biedt u elke dag verse inspiratie! 
www.zinfo.nl
 
Het lijkt simpel. En dat is het ook.  - Loesje -
 
Valentijnsdag gaat over een geheime liefde. Dat kan de verborgen liefde voor een persoon zijn maar ook de weggestopte of onbewuste liefde voor een functie, een bedrijf of een andere toekomst. Schenk je partner, collega en klant oprechte aandacht en behandel een ieder met oprecht respect en ontdek het geheim van ware liefde. 
  
Happy Valentinesday!