Nieuwsbrief februari 2009  
   
Geachte heer/mevrouw,

Valentijnsdag is de dag van de geheime liefdes. Op deze speciale dag even een ogenblik, een stil gebaar, voor die persoon waar je (in het geheim) van houdt. Of, voor die speciale passie die u diep van binnen koestert. Misschien al wel zo lang dat u zich er niet eens meer bewust van bent. Het is een glimp, een vonkje dat af en toe tijdens stille momenten van bezinning ineens van zich laat horen. Of waar u regelmatig over dagdroomt maar eigenlijk niet durft te delen met uw partner of omgeving. 

Want hoe zit het eigenlijk met uw eigen hart? Maakt het af en toe nog wel eens een vreugdesprongetje? En zo ja, op welke momenten? Bent u zich bewust van uw echte hartenwensen en leeft u ze al volop? Of zijn er obstakels die u nog tegen houden. 
Te weinig tijd bijvoorbeeld, of onvoldoende financiële middelen. 

Financial Life Planning is een coachings- en adviesmethodiek waarbij mental coaching en financiële planning gecombineerd wordt. Eerst gaan we op zoek naar de zaken die er voor u écht toe doen, en vervolgens kijken we hoe we deze ook financieel kunnen waarmaken. Het doel is: leven met hart en ziel. 

Zodra uw eigen hartenwensen voor u inzichtelijk zijn, straalt u passie en energie uit en vindt u als vanzelf de liefde van uw leven. Ga deze Valentijnsdag eens op zoek naar de geheime liefde in uw eigen hart. Hoe zou u deze het liefst beminnen?
Passie & Pecunia
Wensen en Geld komen samen. Dat is waar het bij Financial Life Planning om gaat. Geld als middel om levensdoelen te verwezenlijken. Stel u heeft nog maar 24 uur te leven. Vanaf dit moment kijkt u terug naar de voorbije jaren, wat heeft u gemist? Wie bent u nog niet geworden die u wel had willen zijn? In tijden van economische chaos en onrust, help ik u graag om even stil te staan bij deze levensvragen en hoe we die kunnen omzetten naar een actief levensplan. 
Ook voor financiële adviseurs die een transformatie met hun kantoor doorgaan, ben ik graag een klankbord en zoek ik mee naar nieuwe wegen om richting klanten te communiceren hoe je transparant en optimaal kunt adviseren. 
Meer informatie vindt u op mijn site www.llnz.nl of neem persoonlijk contact met mij op. 
Inspiratiecafé 
Soms kom je mensen op je pad tegen die je een bijzonder gevoel van vertrouwen geven en waarmee je makkelijk praat over de ‘zin’ van het leven. Je wisselt gedachten en ideeën uit over bijvoorbeeld de veranderende tijdsgeest, authenticiteit, persoonlijke groei en spiritueel ondernemerschap. Je geeft de ander inspiratie en creëert daarmee bijna onbewust een verbinding met elkaar. 

Onder de noemer Inspiratiecafé neemt LL’nz in 2009 het initiatief om met elkaar in dialoog te gaan. Dit is een afgeleide van het Worldcafé wat al enkele jaren wereldwijd bekend staat om op een informele manier met elkaar in gesprek te gaan over dingen die er echt toe doen. 

Klik hier voor uitgebreide info en data. 
Inspiratie

Nog net op tijd! Zeg het met bloemen…
De Bloemenschuur in Almelo brengt kleur en fleur in ieder hart en door heel Nederland. 
Kijk voor speciale Valentijn acties op de site www.debloemenschuur.nl en doe je liefste een prachtig boeket kado. En wat dacht u van de harten van uw medewerkers. Zij bepalen tenslotte de kracht van uw bedrijf! Zeg het vandaag met bloemen! Ook voor zakelijke abonnementen, jubilea, afscheid en alle overige speciale momenten die een bloemetje verdienen. 

Optimaal tot rust komen in een boerderijlodge van Droste's. 
Een kado uit het hart. Het is tijd om het dagelijkse leven even op een laag pitje te zetten en weer in balans te komen. De authentieke boerderijlodges van Droste’s zijn daarmee een uitstekend Valentijns geschenk. Boek speciaal voor u en uw partner de ‘terug-naar-de-basis ‘arrangementen. Geen haast, een beetje luxe, kleinschaligheid, goede voeding en vooral de pure Twentse omgeving zorgen voor optimale ontspanning. Een paar dagen Droste's Wellness geeft u weer volop energie. Kijk voor uitgebreide info op www.drosteswellness.nl.
Agenda 

2009 - LL’nz Inspiratiecafé, 18 februari Almelo
Klik hier voor uitgebreide info en deelname. 

2009 - LL’nz Inspiratiecafé, 11 maart Zutphen
Klik hier voor uitgebreide info en deelname. 

2009 - Financial Life Planning,  24 t/m 29 mei 
5-daagse training, Nederlandstalig
EVOKE tm – The Kinder Method of Life Planning.
Voor meer informatie www.kinderinstituut.nl of  neem 
contact op met Ellen te Brake.


In uw hart ligt het echte goud!

Happy Valentinesday,