Nieuwsbrief februari 2010  

 
 
Geachte heer/mevrouw,

Wat heerlijk! Ruim twee maanden lang een winterlandschap met sneeuw en ijs. Het jaar is begonnen met een maagdelijk wit siervuurwerk van sneeuwvlokken en eist daarmee direct de nodige flexibiliteit van ons. Gladde en soms onbegaanbare wegen geven vertraging en vragen om creativiteit.

Heeft u door het winterse weer ook andere wegen in moeten slaan? En hoe voelde dat? Ontdekte u een nieuwe omgeving met prachtige besneeuwde bomen, het winterkoninkje op zoek naar brood of een spelend kind op de slee? Of had de tijd u in de ban en heeft u het door de haast en ergernissen over het hoofd gezien? Misschien laat deze onverwachte wending van de natuur ons wel een glimp van iets nieuws en iets moois zien. Een onverwacht geschenk als gebaar voor een echt nieuw jaar.

Al is het dan half februari en heeft mijn nieuwsbrief iets langer op zich laten wachten dan u gewend bent, ik wens dat het voor u en uw dierbaren een gezond, verrassend en bovenal sprankelend jaar zal worden!
Dit jaar lijkt in het teken te staan van ‘empathie’. De economische teruggang heeft ons bewust gemaakt van niet-materialistische zaken die er wel echt toe doen. Gezondheid, vreugde, vrijheid en veiligheid staan hoog op onze wensenlijst om er maar een paar op te noemen. Echte hartenwensen. Valentijnsdag is de dag waarop we voor onze geheime liefde durven uitkomen.

Slechts één dag waarop we, in geheimschrift en met afzender onbekend, de dingen durven te zeggen die diep in ons hart verborgen liggen. Stelt u zich nu eens voor als we zomaar deze dag, periode, of dit hele jaar, onze eigen diepste hartenwensen uitspreken… Wat zou er gebeuren als u zomaar koers naar binnen zou zetten? Welk hartzeer kan u overkomen als u op uw intuïtie vertrouwt?

Geen extraverte, materialistische uitingen van het ego meer, maar rust en ruimte voor zaken die er echt toe doen. Wow! Laten we dromen opschrijven, concretiseren en realiseren!
Inspiratie voor…
Ellen inspireert en zet u in beweging om de volgende stap te zetten. Het is tijd om te gaan. Om actie te ondernemen. Soms weet u wel waar u naar toe wilt, maar lijken er teveel hindernissen te zijn om er zonder kleerscheuren van af te komen. Ik begeleid u graag en geef u moed, lef, daadkracht en energie om de juiste stappen te nemen. Die nieuwe jas past een stuk beter! Soms heeft u een zetje in de goede richting nodig, dan geef ik u inzicht en vertrouwen om uw Eigen pad in te slaan. Dat voelt direct goed! En soms heeft u geen idee wat er voor u echt toe doet. Dan zijn we stil en maken we ruimte. In die leegte inspireer ik u om los te laten en sta ik aan uw zij om samen met u te genieten van al het bijzondere wat er op uw pad komen zal. Het resultaat is de reis altijd waard.

• Maak een afspraak voor een individuele klankbordsessie.
• Bezoek een mindsessie ‘Eigen Kracht’.  Info en deelname

Weinig tijd, wel inspiratie of even een klankbord nodig?
• Skype sessies geven u ondersteuning op een door u
  gewenst tijdstip over door u gekozen onderwerpen of
  knelpunten. Dit kan ook aan de hand van een telefonisch
  consult.
• Emailcoaching geeft u heldere richtlijnen om in uw eigen
  tijd uw ‘personal blue print’ en uw ‘business blueprint’ te
  maken.

Neem contact op met Ellen voor uitgebreide informatie en investering. www.llnz.nl
 
Communicatie
Optimale communicatie ontstaat als u daadwerkelijk weet waar u staat en waar u voor gaat. Daarom besteed ik ruim tijd om oprecht naar u te luisteren alvorens in de pen te klimmen. Een missie, visie en kernwaarden zijn vaak prachtig omschreven, maar ik wil weten hoe u, uw medewerkers en uw klanten dit daadwerkelijk beleven. Dan pas kan ik uw passie en talenten in woord en beeld vertalen. En tover ik een glimlach op uw gezicht omdat u zich zult herkennen in de uitstraling van uw bedrijf. Evenals uw klanten. Dat is de wet van de aantrekkingskracht.
Is uw corporate identity nog van deze tijd?
Biedt uw internetsite concrete oplossingen voor actuele vraagstukken die spelen in de gedachten
van uw klant? Spreekt u ze regelmatig aan via nieuwsbrieven of nieuwe media?
Hoe is de uitstraling van uw kantoor? Worden uw klanten kleurrijk verwelkomd met verse bloemen? Is de gevel schoon? Zijn alle letters van uw bedrijfslogo nog compleet? Zomaar een aantal zaken die niet veel tijd en investering kosten, maar wel een opgeruimd en fris gevoel geven!

• Maak een afspraak voor een uitgebreide check up en een
  een frisse start in het nieuwe jaar!

• Toe aan een frisse, eigentijdse look en feel van uw
  communicatieve uitingen? LL’nz biedt een uniek
  totaalpakket aan incl. training, om uw marketing en  
  communicatie af te stemmen op de mindset van uw
  doelgroep.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek of uitgebreide informatie. www.llnz.nl
Gerealiseerde projecten
Onlangs mocht ik samen met het Team Creative de corporate identity van de Nederlandsche Planners Associatie in Amsterdam vernieuwen. Wij zijn trots op het resultaat www.nlpa.nl.

Ook voor het kantoor Pure Life Planning mochten we een brochurelijn ontwerpen. Op te vragen via www.purelifeplanning.com.

Iets heel anders maar zeker inspirerend is de workshop Natuurlijk Leiderschap die ik op woensdag 24 maart as organiseer in samenwerking met Inzicht door Paarden. We werden gevraagd door kantoren die zich met veranderingsprocessen bezig houden, of we ze kunnen helpen met het bewust maken van uitstraling en gedrag op je omgeving. Paarden reflecteren dit op een heel authentieke manier en het leereffect is enorm. Is het iets voor uw team of past het bij de werkzaamheden van uw organisatie? We hebben nog enkele plaatsen vrij.
Crisis… voor je hoofd of voor je hart?
Voldoende kansen en uitdagingen in dit nieuwe jaar! Het vraagt gewoon om vertrouwen in je eigen kracht. Zoek in je hart, daar vind je de Liefde van je leven. Het zijn jouw eigen passies en talenten die met lef, moed en daadkracht een florerende economie kunnen creëren.

Het is mijn diepe wens om in 2010 samen met u op weg te gaan naar een vernieuwende manier van ondernemen. Die vanuit het hart en met een gezonde dosis verstand,

Happy Valentinesday,Voor een kleurrijk liefdevol gebaar, zomaar…
www.debloemenschuur.nl
voor online bestelling van uw valentijnsgroeten!