spacer
Story telling &  Product selling
14 februari 2017
Geheime Liefde ontsluierd
‘Diep kijken zijn ogen in de mijne. Ik voel zijn pijn in al mijn vezels. Het is mijn pijn. Herkenning, diepe wederzijdse herkenning van dat wat zo goed achter het masker verborgen zat. En respect. Ik voel oneindig veel respect voor hoe hij het leven doorstaan heeft met al wat op zijn pad kwam. Het herinnert direct aan dat wat op mijn pad moest komen. Het kost me moeite om in mijn rol te blijven. Ooit was ik zijn coach maar de leerling heeft de meester overtroffen. Zijn hand raakt de mijne teder. ‘Wees maar ontspannen. Geniet van het moment.’ Het zijn mijn woorden die over zijn lippen rollen. Een simpele ontmoeting van een zakenrelatie uit het verleden dat zo ver weg leek te liggen, breekt mijn schild. Er is geen ontkomen aan. Pure eenvoud, uniekheid, overvalt mij op dit onbewaakte moment in de vroege avond. Het is goed. Ik ben ok. Precies zoals ik nu ben en zoals wij hier nu zitten. Ik laat los. Tranen biggelen over mijn wangen als ik me even ontspan en alle strijd uitadem die ik afgelopen anderhalf jaar gevochten heb. Vrij snel herpak ik mij weer en sta op om nog een kop koffie te zetten. Hij begrijpt de boodschap, trekt zijn colbert aan en gaat. Urenlang zit ik op mijn aanrecht met de lauwwarme mok in mijn hand de ene na de andere sigaret weg te roken. Het verdrijft de eenzaamheid niet. Terwijl de rook kringen in de ruimte maakt, weet ik dat er geen weg terug is. Ik word mijzelf. Geen glanzende merkkleding, geen gemaakte Mona Lisa smile, geen verborgen agenda’s meer. Het doek valt. Alleen mijzelf. Dat is wat er echt toe doet. Daar vecht ik al zo lang voor. En ik had niet eens door dat ik de transformatie zelf heb doorgemaakt en even mag uitrusten. Ik ben Licht & Liefde en ik deel in Licht & Liefde. Dat is wat ik voor de wereld en al haar bewoners wens. Dat is wat weerkaatst in zijn ogen. Dat is mijn zielendoel. Dat is waarvoor ik gekomen ben. Dat is waar ik alle hobbels voor heb moeten nemen. Dat is waarom ik sterk ben geworden en mijn talenten heb ontwikkeld. Het is de reden dat ik de sprong in het diepe heb gemaakt.’
‘If you can dream it, do it!’
Een opmerkelijke avond aan het einde van de zomer in 2016. Inmiddels ben ik gesetteld in Brabant en voel ik mij thuis in de vesting. Een sfeervol huis met kantoor, lieve mensen om mij heen, mooie opdrachten waar ik mijn energie in kwijt kan en een eigen paard om van te houden en mee te werken. Alles lijkt bij toeval op mijn pad te zijn gekomen maar als ik er goed over nadenk heb ik er wel zeker hard voor gewerkt, vooral aan mijzelf. De ontlading kwam op een onverwacht moment. Het doek viel. Mooi is dat. Het gaf me ook energie om de volgende stappen in mijn ondernemersavontuur te zetten. Dat doe ik dit jaar. In 2017. Een 1 jaar (2+0+1+7 = 10 = 1), oftewel een jaar om nieuwe projecten te starten en initiatieven te ontplooien, waar zaadjes gepland worden door intenties te duiden en waar nieuwe cycli beginnen.

Dit is de eerste nieuwsbrief die u ontvangt vanuit het label Signed by Nature. Ik schrijf ze maar af en toe, als ik inspiratie heb wat ik graag wil delen om u een hart onder de riem te steken of te enthousiasmeren die volgende stap te zetten. Het is namelijk zo de moeite waard! U bent de moeite waard!
Hart(s)tocht
De wereld verandert snel en dat heeft invloed op ons als persoon en ook op onze leefomgeving. Bestaande waarheden maken plaats voor nieuwe en de snelheid waarmee dit gaat brengt veelal spanningen en chaos met zich mee. Indien we niet goed gecenterd zijn, kan dit ons aardig uit balans halen. Het tijdperk wat zich aandient is die van het Hart. ‘Volg je hart’, hoor en zie je overal, er is nog net geen verkeersbord van. Er schuilt wel een waarheid in. Want waar gaat ons hart sneller van kloppen? Welke passie, hobby, diepe wens is uw geheime liefde die nu mag ontluiken? Een hele Hart(s)tocht om dat te ontdekken! Het is een tijdperk van bewustwording. Wij worden ons bewust dat alle materie en niet-materie bestaat uit een vorm van energie. Energie beïnvloedt de sfeer in een leefomgeving en daarmee ook de fysieke leefomgeving zelf. Sfeer is gekoppeld aan gevoel. Een goed gevoel maakt dat je met passie en plezier leeft of werkt. Dit straalt u uit en dat trekt aan. Een tijd van bewuste keuzes; vanuit het hart en met een gezonde dosis verstand.
Signed by Nature
is een bureau voor persoonlijke ontwikkeling & zakelijk succes dat 10 jaar geleden opgericht is onder de naam LL’nz inspiratie voor communicatie. In 2016 heb ik de naam LL’nz vervangen door Signed by Nature en voer ik onder deze naam al mijn handelsactiviteiten uit. Ik werk vanuit de visie dat alles met alles verbonden is. En daarmee geloof ik dat wij allemaal meebewegen op bepaalde ritmes. Net als de natuur. Alles is energie. En energie beweegt in ritmes. Als mensen in hun kracht staan en talenten inzetten om te creëren, dan beweegt uw organisatie automatisch mee met deze ritmes. Een organisatie heeft namelijk ook een levenscyclus, een ritme. Als u dat weet te vinden en te herkennen dan kan uw team aansluiten op deze beweging en als vanzelfsprekend de volgende stap zetten. Dat brengt een flow op gang voor het vormen van een nieuwe leefomgeving en wereld(economie). ‘If you can dream it, do it’, is het motto in alle activiteiten die ik onderneem. Hiermee heb ik een specialiteit in coaching en communicatie advies bij verandertrajecten.
www.signedbynature.nl
Inspiratiecafé
De wereld is in beweging, veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Er is een kloof ontstaan tussen rijk en arm, in geld. En ook in bewustzijn. Tijdens het Inspiratiecafe hebben we een interessante spreker, draaien we films of documentaires, bespreken we managementboeken en onderwerpen die bij een veranderende tijdsgeest en een nieuwe wereldeconomie passen. Het maakt bewust en inspireert. Een informele middag voor ondernemers, management en DGA die open minded willen denken en nieuwe ideeën willen opdoen en delen, zodat u zelf de stap kunt zetten naar de verandering die u wilt zien in de wereld.

Data:
Donderdag 23 maart
Film over nieuwe (economische)tijdperk.
Bewustwording en spectaculaire nieuwe inzichten en initiatieven die al volop bestaan.

Dinsdag 20 juni
Film over Leiderschap.
Leiders van het Nu. Ondernemers en Generatie Z. Documentaire en voorbeelden.

Donderdag 21 september
Film over transformatie van tijdperken.
Verrassende inzichten en grenzeloos interessant!

Locatie; Heusden vesting, Tijd; 16-18.30u gevolgd door een eenvoudig diner om over het onderwerp na te praten. Bijdrage naar eigen keuze voor één van de stichtingen die ik ondersteun.

Informatie en aanmelden: info@signedbynature.nl.
Ik wens u een ‘Happy Valentines Day’ waarop u de geheime sluier laat vallen om uw Hart volop te laten spreken!
Glimlach & Geniet,

Ellen te Brake