Nieuwsbrief maart 2009  
   
Geachte heer/mevrouw,

Onlangs was ik te gast op een receptie van een bijzondere vriend. Samen met collega’s, trouwe relaties en dierbaren vierde hij zijn afscheid na een jarenlange intensieve samenwerking bij zijn werkgever. Al die jaren beheerde hij het vermogen van welgefortuneerde ondernemers. 

Ik kwam in gesprek met één van deze heren en vertelde hem enthousiast over mijn activiteiten als communicator van innerlijke kracht. ‘Ik beweeg mij graag in de financiële wereld in verandering en richt mij op vermogende mensen’ zei ik vol overtuiging. Waarbij ik doelde op mensen met passie die deze zakelijk succesvol weten in te zetten. Met een glimlach stelde hij mij de wedervraag: ‘Wat is voor jou vermogend?’ …

Deze vraag heeft mij de hele avond en de dagen er na bezig gehouden. Zelfs zo sterk, dat ik er nu graag mijn nieuwsbrief aan wijdt. Want wat is vermogend voor mij? En geldt datzelfde antwoord ook voor u? Natuurlijk doelde ik op financieel vermogen, maar wel met die intentie dat ik juist ondernemers graag (weer) bewust laat worden van hun geestelijk vermogen. IQ versus EQ en SQ. Want leven we niet in een maatschappij van onvervuld verlangen? Welk getal heeft u in uw hoofd om innerlijke rust te krijgen? En hoe vaak is dat getal in de loop van uw zakelijke carrière bijgesteld naar boven? Vaak hebben we onbewust financiële doelen in ons hoofd zonder dat we nog bewust weten wat er voor ons nou daadwerkelijk toe doet. ‘Iemand die een miljoen verdient, ligt wakker van een ton, en iemand die een ton verdient, ligt wakker van duizend euro. Zo simpel is het’, stelde mijn gesprekspartner. ‘En juist daarom heb ik de opleiding tot Financial Life Planner afgerond,’ dacht ik later in de auto. 
Creërend vermogen
Financial Life Planning is een adviesmethodiek die geld en levenswensen combineert. Geld als middel voor levensoptimalisatie, in plaats van doel tot winstmaximalisatie. In een wereld die sterk in verandering is, zullen we ons opnieuw bewust worden van de basis, ons hart. Een liefdevol hart is de bron van onze passies. In uw ziel vindt u uw talenten. Samen schenken ze u het ‘vermogen’ om dingen te creëren. Oftewel; werken met hart en ziel. Dit vermogen is waar het écht om gaat. Iedereen is uniek, u bent bijzonder. Door gebruik te maken van uw kerntalenten kunt u werken aan financieel en geestelijk vermogen. De balans voor Persoonlijke Rijkdom. 

Het is mijn missie om vertrouwen in dit bewustwordingsproces te geven. Dat doe ik aan de hand van inspirerende sessies en doeltreffende communicatie. Hierin werk ik graag samen met de kerntalenten van andere professionals. Die bundel ik tot leerzame workshops en trainingen. 

Op zoek naar een geestelijke investering of effectieve communicatie? Kijk dan op www.llnz.nl
Secretaressedag
16 april 2009 - Hoe kleur jij je Secretaressedag?
Energie opdoen in een sfeervolle ambiance, met pure gerechten en kleurige verrassingen, dat is Secretaressedag in 2009! 
Schrijf je in voor deze sprankelende sessie en je kunt er weer met passie & plezier een jaartje tegenaan. 
meer info...
Agenda

Inspiratiecafé 
‘Wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld’ 
Ghandi

Grandcafé De Shamrock - Almelo
Datum: woensdag 18/3, 15/4
Souterrain Onder de Roos, Zutphen
Datum: woensdag 8/4, 6/5

Soms kom je mensen op je pad tegen die je een bijzonder gevoel van vertrouwen geven en waarmee je makkelijk praat over de ‘zin’ van het leven. Je wisselt gedachten en ideeën uit over bijvoorbeeld de veranderende tijdsgeest, authenticiteit, persoonlijke groei en spiritueel ondernemerschap. Je geeft de ander inspiratie en creëert daarmee bijna onbewust een verbinding met elkaar. 

Onder de noemer Inspiratiecafé neemt LL’nz in 2009 het initiatief om met elkaar in dialoog te gaan. Ik ontmoet u graag! 

*Ook op afspraak voor particulieren, groepen en bedrijven
Klik hier voor uitgebreide info en data. 

Inzicht en Bewustwording
4 april 2009 - Training Non-Verbale Communicatie
Verbaas uzelf en anderen over de kracht van uw uitstraling. Een eendaagse workshop waarin u leert wat oprechte aandacht en interesse daadwerkelijk inhoudt. U leert vaardigheden om een vertrouwelijke gespreksomgeving te creëren als startpunt voor het werken aan een langdurige klantrelaties. 
Klik hier voor meer info en deelname

9 mei 2009 - Workshop Mabel Katz – ‘The Easiest Way’ 
Enorm trots ben ik dat ik deze Engelstalige workshop kan aanbieden van een bijzondere vrouw uit Los Angeles (USA) over creatie en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. 
Klik hier voor meer info en deelname
Inspiratie
LL’nz beweegt zich graag in de wereld van verandering en vernieuwing. Met plezier en energie heeft zij de afgelopen gewerkt aan marketing- en communicatieve uitingen van onder andere deze bedrijven. 

Neem eens een kijkje op hun site. Een ieder van hen draagt op zijn eigen wijze bij aan Innerlijke Rust of Financiële Rust, voor u. 
www.drosteswellness.nl
www.purelifeplanning.com
www.vidaz.nl

Anno 2009…aan welk vermogen gaat u bouwen?

Glimlach & Geniet,