Nieuwsbrief april 2008
Geachte heer/mevrouw,

Heeft u vandaag ook zo’n haast? En hoe vol staat uw agenda morgen? Gaat uw werk vandaag voor uw familie, vrienden en gezin? Tijd is het meest democratische goed wat we hebben. Iedereen heeft 24 uur in een dag, 7 dagen per week. 

In een wereld van “tig”, is de balans soms ver te zoeken. We willen van alles en vooral veel van alles, omzet is belangrijk, maar uw privé leven ook. Natuurlijk wilt u de juiste balans vinden, deze vindt u echter alleen als u het ook besluit. Een besluit staat vast en heeft daadkracht tot gevolg. Een besluit is makkelijk gemaakt als deze recht uit uw hart komt. Dat is soms even graven, maar het is de moeite waard. Want alleen in uw eigen hart ligt het echte goud. Wie dat vindt, leeft en werkt met passie en vindt de balans als vanzelf. 

De mens staat weer centraal. De moderne, flexibele organisatie vergt een andere bedrijfsvoering dan voorheen. Steeds meer managers willen op een vernieuwende manier ondernemen en gedachten uitwisselen. Maar hoe doe je dat dan? En waar beginnen we? Door de eerste stap te zetten…..
LL’nz is de bedrijfsnaam voor mijn passie om weer Zin te geven aan leven en werken van mens en organisatie. 

Wat doe ik?
Coachen : Persoonlijke begeleiding / Groepsbegeleiding.
Inspireren intern : Op de hei-sessie, brainstormsessie, kick-off vergadering, dialoogsessie.
Inspireren extern : Seminars, lezingen en workshops.
Communiceren :  gericht actieplan, vormgeven en redigeren internetsite, nieuwsbrief, overige mailingen en wervende teksten.
Motiveren :  door Zin te geven aan het Zakendoen!
Hoe doe ik dat?
Door verbindingen te leggen.
-   Collega’s worden weer collega’s en zullen als team synergie creëren. 
- Leidinggevende wordt motivator en begeleider.
- Verkopers worden adviseurs. Eenmalige transactie wordt langdurige relatie.

Maak een afspraak voor een oriëntatie met LL’nz inspiratie voor communicatie! www.llnz.nl

Onder de noemer ‘Zingeving in Zakendoen’ initieert LL’nz een aantal inspirerende sessies voor ondernemende mensen in een innovatieve wereld.

Agenda
Zingeving in Zakendoen
• 7 mei 2008 Money & Meaning in Business. 
Meer Informatie
.
• 11 juni 2008 Authentiek Leiderschap. Meer Informatie.
• 25 juni 2008 Hoe (net)werk ik?! Meer Informatie.
• 16 juli 2008 Zakendoen op basis van kernwaarden. Meer Informatie.

Zingeving in Zakendoen, dat gaat veelal niet over één nacht ijs. Want hoe breng je de levendigheid (weer) in je organisatie en hoe pas je vernieuwende methodes toe? 
Schrijf u in voor een lezing, kom met klant of collega en ontmoet gepassioneerde sprekers met ervaring en kennis in deze prachtige materie. Hier ontmoet u collega ondernemers die aan de voet staan van een nieuw tijdperk. Eén waarin de mens weer centraal staat en authenticiteit vanzelfsprekend is. 

Glimlach & Geniet,