Werkwijze

voor een effectieve coaching

Onze samenwerking begint bij een open en helder gesprek tijdens onze persoonlijke kennismaking. Hierin bepalen we samen uw persoonlijke en/of zakelijke doelen en in welk tijdspad we deze willen realiseren. Kernwaarden voor onze samenwerking zijn oprechtheid, respect en integriteit. Vervolgens bespreken we welke gesprekswijze of coaching methodiek het best bij u past.

Persoonlijk gesprek ‘rond de tafel’
Informeel, open en ontspannen. Om de energie en sfeer van uw werkplek te voelen.

Life Planning
De kruispunten in ons leven, we kennen ze allemaal. De vraagmethodiek van Life Planning brengt u tot de kern van waar uw hart sneller van gaat kloppen of de drive waar u op dit moment mee onderneemt. Het geeft u tevens inzicht in het kruispunt waar u nu staat (vanuit verschillende perspectieven, dus ook uw blinde vlekken) en het werpt een blik op de toekomst die daadwerkelijk bij u past en u nog creëren gaat. Dit is een coaching methodiek die persoonlijke groei en zakelijk succes bevordert.

ACMKC ® coaching gesprek
Een coaching traject van drie tot vijf sessies waarbij u op basis van diverse gesprekstechnieken de verborgen obstakels boven krijgt die uw eigen groei belemmeren. Een intensief maar zeer effectieve wijze van in gesprek gaan om het groeipotentieel in u zelf te ontwikkelen. Ook voor leidinggevenden een mooie methode om de benodigde talenten en kwaliteiten voor krachtig leiderschap te versterken.

PMA-sessie
Een baanbrekende en zeer effectieve methode om mentale en fysieke klachten blijvend op te lossen. Gebaseerd op de werking van ons brein. Geschikt voor een ieder die echt naar de bron wil keren om voorwaarts te gaan. Veel ingezet bij traumaverwerking, burn-out klachten, angsten en fobieën, en zeker effectief voor persoonlijke groei. Deze sessies kunnen bij mij op kantoor of via skype gegeven worden.

Coach de Coach
De Universiteit van het leven en de diverse vakgerichte studies rondom communicatie, organisatie en coaching, hebben mij de afgelopen tien jaar veel tevreden klanten geschonken. Grotendeels heb ik dit te danken aan de continue scholing en coaching gesprekken die ik zelf ben blijven volgen. Uit ervaring weet ik dat het heerlijk is om als coach af en toe te ontladen bij een vakgenoot. Je doet er nieuwe inzichten, inspiratie en energie van op.

Skype of telefonisch consult
Om een afstand te overbruggen, flexibel in plaats en tijd, om een snelle oplossing te vinden voor een acuut vraagstuk.
 
© LL’nz | Demer 42, 5256 EJ Heusden | T: +31(0)6 211 175 00 | E: info@llnz.nl