Methoden

Life Planning

Is een effectieve vraagmethodiek om te kijken wat er voor u, en uw gezin of onderneming, nu écht toe doet. En hoe je geld daar dienstbaar aan kunt maken. En dus niet andersom. Het kijkt naar geld en naar emotie en hoe deze wel of niet dienstbaar aan elkaar zijn.

Een ieder heeft een specifiek doel in het leven en een innerlijke drive en talenten om deze te verwezenlijken. Geld staat dan dienstbaar aan het verwezenlijken van uw innerlijke doelen. De snel veranderende economie of omgeving kan er echter voor zorgen dat u in een ratrace belandt en hier mentale of fysieke klachten van ondervindt. Gevoel en verstand zijn het dan niet met elkaar eens en werken niet meer samen. Uw gouden pad lijkt een zware bergklim te worden.

Voorbeelden hiervan zijn
  • Ondernemers die succesvol een bedrijf voeren of voerden maar zich leeg voelen van binnen of niet meer aansluiten bij het team van medewerkers, het gezin of de omgeving.
  • Specialisten die de top van de markt bedienen maar een laag zelfbeeld hebben en mentale en fysieke klachten hiervan ondervinden.
  • Jongeren uit ondernemersgezinnen die hun eigen pad willen uitstippelen maar niet weten wat hun passies en talenten zijn en hoe hun eigen top te bereiken.
  • Iedereen die een diepe wens of droom heeft en er naar verlangt deze te verwezenlijken maar zich nog geremd voelt.
Door middel van een klankbord gesprek geef ik u inzicht in zaken die er voor u echt toe doen. Dit bewustwordingsproces brengt een positieve transformatie op gang en helpt u nieuwe doelen te stellen en te realiseren. Het is mijn visie dat persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan zakelijk succes.

Voor uitgebreide informatie over deze methodiek en de opleiding die ik hierin gevolgd hebt, kijkt u op The Kinder Institute of Life Planning. www.KinderInstitute.com.


PMA methode

In mijn gereedschapskist heb ik meerdere tools om u effectief te helpen de door u gestelde doelen te bereiken. De PMA techniek is een van de meest bijzondere methodes die ik ben tegengekomen en die ik mij met groot enthousiasme volledig eigen heb gemaakt puur omdat hij zo eenvoudig en krachtig is en wonderlijke resultaten boekt voor een ieder die er voor open staat te kijken waar de bron van zijn negatieve overtuigingen, klachten of belemmerende patronen vandaan komen.

PMA staat voor Progressive Mental Alignment en is als methode niet te vergelijken met andere coaching methodes of technieken. Het werkt volgens de taalregels van ons brein in combinatie met fysiologie. Omdat het zo nieuw is en het effect zo groot, licht ik deze methode graag uitgebreid toe.

PMA is een wetenschappelijk onderbouwde techniek om daadwerkelijk oorzaken te vinden voor onverklaarbare lichamelijke klachten, welvaartsziekten, storende gedragspatronen, negatieve energie, obstakels en knelpunten in relaties en organisaties, en hoe deze eenvoudig en blijvend bij de bron op te lossen. Dit geeft direct een boost aan positieve energie en transformeert naar gezonde mensen en organisaties.

Een PMA-coachingsessie helpt:
  • De oorzaak van onverklaarbare mentale en fysieke klachten te vinden.
  • Negatieve denkbeelden en beklemmende levensstructuren om te zetten.
  • Balans en energie te vinden om diepe levenswensen te realiseren.
  • Mensen die hun leven als moeilijk en ongelukkig ervaren zich weer vrij en gelukkig te voelen.
  • Teams binnen organisaties beter met elkaar te laten communiceren.
Het Effect; eenvoudig, snel en blijvend opgelost!
Als wij traumatische dingen meemaken, bijvoorbeeld in onze prilste jeugd, die zo pijnlijk ervaren worden dat we het mentaal niet aankunnen, dan bestaat de kans dat van schrik de gebeurtenis niet goed opgeslagen wordt in ons brein. Zo ontstaan zogenoemde Bad Clusters. Hierdoor kunnen we de gebeurtenis niet bewust herinneren maar onbewust reageert ons lichaam (soms jaren later) wel op soortgelijke prikkels als ten tijde van de verborgen herinnering. Met ellendige gevolgen van dien.

Progressive Mental Alignment ®(PMA) voorziet in een krachtige aanpak om de verborgen oorzaken van remmende overtuigingen om te zetten in motiverende energie. Het brengt onderdrukte en verborgen kwaliteiten naar boven die de weg openen voor het bereiken van diepe wensen en verlangens op elk gebied van het leven. PMA werkt effectief en snel, jarenlang sessies volgen is dus niet nodig.

Voor wie?
Deze coaching techniek werkt voor iedereen die daadwerkelijk antwoorden zoekt om gezond en in balans te leven. PMA werkt als een effectieve en duurzame probleemoplosser voor individuen en specifieke klachten, maar ook voor organisaties met problematieken binnen afdelingen en teams. Maak een afspraak met Ellen te Brake voor uitgebreide informatie of een kennismaking.

Progressive Mental Alignment®
Progressive Mental Alignment® is ontstaan na jarenlang onderzoek, ervaring en recente bevindingen in de psychologie, biologie, neurowetenschappen, fysiologie en kwantumfysica. PMA is een bewezen effectieve manier om traumatische verborgen herinneringen naar het bewustzijn te halen. Van daaruit worden ze op eenvoudige wijze opnieuw en correct in ons brein opgeslagen. De klachten worden blijvend bij de bron opgelost.

Joop Korthuis, founder PMA-techniek
Joop Korthuis (1950) heeft meer dan 30 jaar ervaring in personal coaching. Gedurende zijn natuurgeneeskundige praktijk en vanuit zijn holistische manier van denken ontwikkelde hij Progressive Mental Alignment ®, een baanbrekende training en coaching techniek.

Hij ontdekte het fenomeen Bad Clusters als diep verstopte bron voor al onze negatieve overtuigingen en saboterende gedragingen. Zijn specifieke inzichten in het toepassen van PMA binnen het bedrijfsleven komen voort uit zijn persoonlijke ervaringen als manager en uit jarenlange individuele coaching en training van directeuren, managers en medewerkers.

In 2002 besloot hij zijn holistisch geneeskundige praktijk in Nederland te sluiten en te verhuizen naar de USA om zich volledig te kunnen focussen op het perfectioneren van de PMA techniek. Ruim tien jaar later heeft dit zich uitgebreid naar een compleet programma, gefocust op de persoonlijke groei en ontwikkeling van alle medewerkers binnen een onderneming. Zijn benaderingen zijn zeer direct en erop gericht om duurzame resultaten te creëren zonder het bekende terugval fenomeen.

Bron: Boek Innerlijke Macht, Boek Management Support Plan, door Joop Korthuis.
Wat maakt PMA zo uniek? Kijk dit YouTube filmpje:

Of maak een afspraak voor een PMA-kennismakingssessie met Ellen te Brake,
gecertificeerd PMA Life Style Trainer, info@llnz.nl of bel 06-21117500.
 
© LL’nz | Demer 42, 5256 EJ Heusden | T: +31(0)6 211 175 00 | E: info@llnz.nl